Zeki Tosun 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yaptığı yazılı basın açıklamasında başta doktorlar olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.

Tosun, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; "Tüm insanların sağlıklı bir yaşam sürebilmeleri, hastalıktan korunmaları ve bir hastalığa yakalandıklarında tedavilerinin yapılmasında, hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarının vazgeçilmez bir yeri vardır. Sağlıkçılarımız her daim bizim sağlığımız için gece gündüz çalışan, bize hizmet veren insanlardır. Türkiye'de insanların sağlıklarına kavuşmaları için, ‘Hipokrat Yemini' ederek tüm zorluklara rağmen mesleklerini büyük bir özveriyle sürdüren, kutsal bir mesleğin mensubu olan hekimlerimizin Tıp Bayramı'nı kutluyorum" dedi.
Başkan Tosun, Türkiye'de olduğu gibi Zonguldak'ta da sağlık alanında dünya standartlarına göre teçhiz edilmiş hastane ve sağlık kuruluşları ile hizmet verilmeye çalışıldığını belirterek, "Bizim geç kalan Şehir hastanemizin bu ay içinde yapılacak ihalenin ardından kısa sürede inşaatının tamamlanması ile, tıbbın bütün uygulamalarının yer aldığı sağlık birimleri ile yöremiz insanına, yerli ve yabancı herkese ayrım gözetmeksizin en iyi şekilde sağlık hizmeti sunulacaktır. AK Parti iktidarı ile her geçen yıl adeta çığır aştığımız sağlık sektöründe hem vatandaşlarımızın kaliteli ve daha güvenilir, daha kolay sağlık hizmeti alması sağlanmış, değerli hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın da daha verimli ve daha güvenilir sağlık hizmetleri verebilmesi sağlanmıştır. Türkiye'de ve Zonguldak'ımızda sağlık alanındaki çalışmalarımız da tüm hızıyla devam ederken, bu anlamlı gün sebebiyle tüm Zonguldak halkına öncelikle sağlık ve afiyetler diler, doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarının en anlamlı günleri olan ‘14 Mart Tıp Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Editör: TE Bilisim