Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında Zonguldak’ın Devrek İlçesi’ne bağlı Çaydeğirmeni Beldesi’nde TOKİ tarafından hayata geçirilecek ‘İlk Evim, İlk İşyerim Projesi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Açılış törenine Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Devrek Kaymakamı Ümit Altay, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, çok sayıda partili ve STK’ların temsilcileri katılırken, gözler Ak Parti Zonguldak Milletvekillerini aradı ama yoklardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılışını yaptığı bu tür törenlerde, Ak Partili milletvekilleri her zaman boy gösterirken, bu törende olmamaları tabi ki bizim de dikkatimizden kaçmadı.

Hatta kendilerinin olmadığı bir törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da yanıltılmış olmalı ki, Erdoğan'ın canlı yayın sistemi üzerinden Zonguldak’a bağlandığında Ak Parti Zonguldak Milletvekillerinin ismini sayması bizlerde bir şaşkınlık yarattığı gibi törenden de ilginç bir ses yayına geldi.

Cumhurbaşkanı'nın Zonguldak Milletvekillerinin isimlerini törendeymiş gibi okuması üzerine yayına “Yandık” diye bir ses geldi.

Görüntüleri incelediğimizde sesin ilk Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’a ait olduğunu düşündük ama Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz sesin kendisine ait olmadığını söyledi.

Ses Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’a ait veya değil gerçekten önemli değil.

Sesin kime ait olduğundan çok, çıkan sesin aslında ne kadar doğru bir tepki olduğu üzerine konuşmak istiyorum.

Böyle bir törende Zonguldak’ı hükümet kanadında temsil eden 3 Tane milletvekilinin olmaması sizce de ilginç değil mi?

Ak Parti İl Başkanı Muammer Avcı İl Başkanlığı görevine geldikten sonra ne kadar partiyi tek çatı altında toplamaya çalışsa da, Avcı’ya karşı yapılmak istenen operasyonları gördükçe insanın aklına başka şeyler geliyor.

"3 tane milletvekili törene katılmayarak acaba Zonguldak Ak Parti İl Başkanı Muammer Avcı’ya mı bir tavır koydular yoksa Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mı?" diye düşünmedik desek yalan olur!

Tabi çıkıp bu sorulara cevap verecek olan yine milletvekilleridir.

Ama sakın saçma sapan bir açıklama yapıp aklımızla alay etmesinler.

Bir milletvekilinin tören saatinde torun gezdirdiğini bile duyduk.

Samimi olurlarsa seviniriz.

Bakalım milletvekillerinin bir derdi mi var, yoksa çok mühim işleri mi vardı da gelemediler, bunu da çok yakında anlarız!

ANKARA’NIN SANKİ HİÇBİR ŞEYDEN HABERİ YOK!

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Lokman Ertürk'ün Zonguldak'a gelerek Belediye Başkanı Selim Alan'a yönelik şikayet ve eleştirilerle ilgili bazı iş insanları, partili, bürokrat ve oda başkanlarıyla görüşme yaptığı iddiasından sonra Ak Parti kanadından Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a sahip çıkan bir açıklama paylaşıldı.

Bence böyle şeylere hiç gerek yok.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Lokman Ertürk’ün gelip Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ı soruşturduğunu söyleyecek halleri yok.

Hem bu işler bu kadar basit mi?

Sanki Zonguldak Türkiye’nin bir vilayeti değil, başka bir ülkenin şehri.

Arkadaşlar herkes şunu bilsin ki Zonguldak her zaman mercek altında!

Zonguldak’ta ne olduğunu bilmek için illa ki birilerinin Zonguldak’a gelmesine gerek var mı?

Ak Parti’yi ister sevin ister sevmeyin!

Bu ülkeyi 21 yıldır bu parti yönetiyor.

Zonguldak’ta uçan kuştan zaten haberleri var!

Kim ne yapıyor? Kim ne ediyor? Hepsini biliyorlardır!  

PİŞKİNLİKLERİ AHLAK YOKSUNLUĞUNDAN!

Ahlak yoksunluğu yaşayan bir gazete sahibi kendisine bel altı ve şantaj kokan yazılarından ötürü tepki koyan gazetecilerin sesini kapı gıcırtısına benzetmiş.

Önemli değil!

Kendisi hakkında bu kadar yazıdan sonra hala pişkin pişkin çıkıp konuşabiliyorsa bu onun cesaretinden değil, ahlak yoksunluğundandır.

Bir insan ahlakını kaybederse ne ar kalır ne de utanma duygusu!

Bu da artık böyle!

Arsız neden arlanır ki, çul da giyer sallanır!