Açıklamasında Ebru Uzun; “Zonguldak'ı yöneten atanmış ve seçilmişlerin icraatları evlere şenlik! 

Sayın Valimiz Maden Mühendisleri Odası  konusunda, iktidar edenlere zeval gelmesin diye göğsünü siper etmiş durumda . Oysa ki önceliği vakalar bu kadar hızla artarken tedbirleri arttırarak ve uygulatarak , kentimize birinciliği getirmemek olmalıydı . 

İktidarın Milletvekilleri  farkında mı ,yada umursuyor mu bilmiyorum ama bu şehrin üniversite hastanesinde altı aydır onkolog yok !Tam altı ay oldu kanser hastaları ve yakınları koskoca şehirde bir tek Atatürk Devlet Hastanesinde görev yapan tek bir onkoloji doktorunun kapısına kuyruk oluyor .Yüzlerce hasta yakını mağdur ve perişan ama bu muhterem beyler ağzını her açtığında ;Yıllardır bitmeyen hastane inşaatında sona gelindiğini ,yine yıllardır bitirilemeyen Mithatpaşa tünellerinde sona gelindiğini ,tarih verilip verilip bitmeyen sahil projesini ,yine ihalesini bile beceremedikleri Lavuar Alanı projesini vs. anlata anlata gündem işgal ediyorlar .Ne insanların sağlığı ,ne de kentimize okumaya gelen gençlerin sorunları gündemlerinde yok !!! Varsa yoksa inşaat konuşsunlar .. 

Şehri yöneten Belediye Başkanı ise yepyeni bir Zonguldak vadetmiş! 

Sahil Projesinin bitimi için defalarca tarih veren, Lavuar Alanı Projesinin ihalesi için defalarca tarih veren ama açıklamalarının hiçbiri tutmayan sayın Belediye Başkanı müteahhit talihsizliği yaşadığımızı söylemiş. 

Acaba neden yaşadık biz bu talihsizliği? Kuradan mı çıktı bu müteahhit? 

Belediye Başkanı; Fevkani Köprüsünü yıkacağını, Fener Mahallesi için müthiş projeleri olacağını duyurdu ve projenin görsellerini paylaşacağını da ilan etti. Sahil Projesi başlamadan da benzer açıklamalar duymuştuk ama proje bitmek için can çekişiyor hala kimse tam olarak ne olacağını bilmiyor! Sahilde kaç iş yeri var? O iş yerleri ihale edilecek mi ,eski işletmecilere mi verilecek ?Kaç kere sorduk ,duvara konuşsak ses gelirdi . 

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan göreve geldikten sonra ilk iş Valilik önündeki 'Barış Heykeli'ni kaldırıp yeni kavşak düzenlemesi yapacağını söylemişti. Neredeyse üç yıl olacak, hiçbir düzenleme yok ,plastik dubalar şehir merkezini süslüyor . 

TOKİ ya da başka bir kurum el atmazsa bir icraatınızı göremiyoruz sayın başkan.” dedi. 

Editör: TE Bilisim