Zonguldak Sanayici İş Adamları Derneği (ZONSİAD) Başkan Nejdet Tıskaoğlu geçtiğimiz günlerde Bungalow evlerinde Barbekü Partisi’nde basın mensupları ile bir araya geldi. Barbekü partisinin sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tıskaoğlu Milletvekili olmak istediğini açıklarken, ilk projesinin de Zonguldak Kemal Köksal Stadyumu’nu olduğu yerden diğer illere yakın bir yere taşınması yönünde olduğunu açıkladı.

Bugüne kadar hiçbir siyasi bir geçmişi olmayan Tıskaoğlu’nun jet hızıyla siyasete girmesi ve Ak Parti tabanında uzun yıllar görev yapmış kişilerden kendini üstün görmesi parti tabanını rahatsız ederken, Zonguldak Kemal Köksal Stadyumu’nun başka bir yere taşınması için çalışacağını da belirtmesi Zonguldak Kömürspor taraftarından büyük tepki gösterdi.   

Tıskaoğlu stadında olduğu yerde değil diğer illere yakın ortak bir noktada olması gerektiğine vurgu yaparak adeta stadın Çaycuma tarafına yapılması gerektiğini işaret etti. Çaycuma’da Bungalov evlerin işletmeciliğini yapan Tıskaoğlu Zonguldak Kömürspor üzerinden ne planladığı ise merak konusu oldu.  

AK PARTİ TABANI NEJDET TISKAOĞLU’NA SICAK BAKMIYOR!

AK Parti Zonguldak İl Yönetiminde görevli olan Nejdet Tıskaoğlu’nun Çaycuma ilçesindeki fabrikasında çalışan 200 işçiyi baskıyla AK Parti’ye üye yaptırdığı öne sürülmüş ve o dönem büyük tepkiyle karşılanırken, yine siyaseti okullara bulaştıran Tıskaoğlu yardım ettiği çocukların yüzlerini sosyal medya hesabından paylaşmış ve birçok kesimin tepkisini almıştı. Siyasete atıldıktan bu tür hataların kabul edilmeyeceğini belirten partililer Tıskaoğlu’nun adaylığına sıcak bakmadığı öğrenildi.
GAZETECİLERE SEÇİM YATIRIMI
Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinde Bungalov evlerinin işletmeciliğini yapan Tıskaoğlu aday adaylığını açıklar açıklamaz da ilk yatırımını mangal yemeye gelen gazetecilere yaptı. Karaelmas Gazeteciler Derneği, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti iş birliği ile Çaycuma Irmak Vadi Bungolov evleri arasında protokol anlaşması imzalandı. Yapılan protokol anlaşmasıyla, bungalovlarda konaklama yapan gazeteciler yüzde elli indirimden yararlanacak. Yapılan bu anlaşma sonrası ise “Nejdet Tıskaoğlu seçim yatırımına gazetecilerden başladı” yorumlarına neden oldu.

 

Editör: TE Bilisim