“Bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Zonguldak’a gelişinin 91. Yıl dönümüdür. Kutlu olsun. Deniz yoluyla şehrimize gelen Atatürk, bu tarihi merdivenlerden karaya çıkmış ve şehrimize gelmiştir. Şehrin ileri gelenleriyle görüşmüş, sorunlarıyla yakından ilgilenmiştir. Bu vesile ile kendisini rahmet ve minnetle anıyorum. 
Ancak bugün hem Zonguldak hem de Türkiye Atatürk’ün bize miras bıraktığı noktanın çok gerisindedir. Çünkü Atatürk döneminde yasaklanan, ortadan kaldırılan din bezirganları ve bunların mensupları yıllarca yer altında saklanmışlardır. Ancak bazı iktidarlara yanaşarak varlıklarını sürdürmüşlerdir. 
Bu din bezirganları, siyasi dinciler iktidarda biraz palazlanınca hem milli iradeye ket vurmuşlar, hem vatandaşlarımızı geç de yoksullaştırmışlardır. Aynı zamanda ülkemizin siyasi ve ekonomik bağımsızlığını tehlikeye sokan politikalar izlemişlerdir. 
Önümüzdeki ilk seçimde Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri olarak görevimiz milli iradeyi bunların kıskacından kurtarmaktır. Hür ve özgür bir ülke yaratmaktır. Herkesin inancını yaşayabileceği, istediğini söyleyebileceği bir demokratik düzen kurmaktır. Kurdukları saadet zincirini kırarak, halkımızın refahını arttırmaktır. Ülkenin ve halkın tüm sorunlarını biliyoruz ve hepsine dair çözümlerimiz vardır. 
Ki Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu bu çözüm önerilerini zaman zaman halkımızla paylaşmaktadır. Siyasi dinci AKP iktidarı ön almak için Genel Başkanımızın bazı çözüm önerilerini hayata geçirmek istesede eline yüzüne bulaştırmaktadır. 
CHP’nin iktidara gelmesini gençlerimizle, özellikle kadınlarımızla sağlayacağız. Bu uğurda çok çalışarak, Atamızın dediği gibi, ülkemizi ve milletimizi gelişmiş ülkeler ve medeniyetler seviyesine çıkaracağız.
Bu anlamlı günde hem Atatürk’e hem de halkımıza sözümüz olsun.” dedi

Editör: TE Bilisim