İlçe Başkanı Şenol Cin ile yönetim kurulu üyeleri ve üyeler Panorama kafede kahvaltıda bir araya gelerek önümüzdeki yıl yapılacak olan 2023 genel seçimler öncesinde istişarede bulundular.

Gelecek Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Şenol Cin burada yaptığı konuşmasında; “Gelecek Partisi ailesi olarak hepinize geldiğinizden dolayı teşekkür ederim. Biliyorsunuz artık seçim atmosferine girdik. Artık sahaya çıkacak arkadaşlarımız olacak” dedi.

İlçe Başkanı Cin konuşmasını şöyle sürdürdü;

“İSTEDİĞİMİZ SADECE BÖLGEDE GÜÇLÜ OLMAK”

“Daha sonrasında ise belde başkanları ve mahalle başkanlarının atamasını yapacağız. Sizlerden isteğim Gelecek Partisi ailesi olarak herkes olduğu bölgede ulaşabildiği kadar insansa ulaşırsa biz daha güçlü olacağımıza inanıyoruz. Bu zamana kadar ekonomik şartlardan dolayı çalışmalarımızı geriledik. Bize katılan insanlar iktidar partisi mensubu olmayan kişiler. Herkesin durumu belli, orta halli. Artık çalışmaya başlayacağız ve herkes kendi bölgesinde toplnarak mahalle toplantıları yaparak ve beni de çağırarak bizde arkadaşlarımızla geleceğiz. İstediğimiz sadece olduğumuz bölgede güçlü olmak. “

“GİTTİĞİMİZ YERLERDE GENEL BAŞKANIMIZI ANLATALIM”

“Köylerde, mahallelerde, beldelerde biz bunu başarırsak emin olun ki Gelecek Partisi Çaycuma’da güzel yerlere ve daha da güzel yerlere inanıyorum. Sizden ricam özverili olacağız. Gittiğimiz yerlerde Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nu anlatalım. Teşkilatımızı ve nasıl birlik beraberlik içinde olduğumuzu anlatalım. Her tarafta Gelecek Partisi’ni yaymanız. Biz bir olursak güçlü oluruz. Aktif olalım, aktif olursak kazançlı oluruz. Birbirimizden haberdar olalım.”

Editör: TE Bilisim