Kır yaptığı açıklamada, "İlçe Kadın Kolları Başkanlarım, il kadın kollları yöneticilerimle birlikte 28.Dönem Milletvekilliği A.Adaylığı başvurumu yaptıktan sonra 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. yıldönümü dolayısıyla Kurucu Genel Başkanımız, Cumhuriyetimizin Aziz Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunuzda olmaktan büyük gurur duyuyoruz.

Milli mücadelemizin başkomutanı olarak vatan topraklarımızı hür ve bağımsız bir yapıya kavuşturmak adına gösterdiği onurlu mücadelede Atatürk’le beraber, başta Çanakkale olmak üzere birçok cephede omuz omuza savaşan, asil milletimize emanet ettiği cumhuriyetimizi özgürce yaşatmak için canını ortaya koyan tüm şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyorum.

İYİ Parti Seçim Ofisi Doldu Taştı İYİ Parti Seçim Ofisi Doldu Taştı


Cumhuriyetimizin Aziz Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunuzda bir kez daha söz veriyorum; Hukuk içinde, devlet adabına ve insan onuruna yakışan bir şekilde Cumhuriyet’imizin ilk ili Zonguldak ve ülkemiz için hizmet etmek için çalışacağım, Atatürk ilkelerinim ve devrimlerinin sonsuz savunucusu olacağım" dedi.

Editör: TE Bilisim