Hülya Avşar'ın TV8 ekranlarında moderatörlüğünü yaptığı 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' isimli programda eski eşi Kaya Çilingiroğlu'yla ilgili yaptığı itirafın ardından Çilingiroğlu'da kamuoyunda Avşar ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

İkili ayrılıklarının ardından özel hayatlarıyla ilgili basına konuşmayı tercih etmeyip her zaman dostane tavırlar sergiliyorlar.  Avşar, program sırasında konuğunun, eski eşi Kaya Çilingiroğlu'yla ilgili sorduğu soru karşısında "Zaman zaman benim de hatalarım olmuştur. İkili ilişkiler hiçbir zaman tek taraflı nedenlerden dolayı bitmez. Ama kızımız Zehra  için her zaman yan yana geliyoruz..." dedi.

Çilingiroğlu ise kısa bir süre sonra basına verdiği demeç sırasında, Avşar'a karşı olan duygularını açıklarken Zonguldak ile ilgili yaşadıkları bir anıyı da kamuoyuyla paylaştı. Çilingiroğlu'nun yıllar sonra yaptığı itiraf okurları şaşırttı.

İŞTE KAYA ÇİLİNGİROĞLU'NUN İTİRAFI...

"[*] Hülya 'Berlin in Berlin' filmindeki mastürbasyon sahnesini bana söylememişti. Haberi gazeteden öğrendim. Ertesi gün de Zonguldak'ta bir konseri vardı. Hülya'yı aldım. Arabayla 280-300 kilometre hızla gidiyorum... Sırf ona eziyet edeyim diye! Hülya'nın rengi kireç gibi.. Ağzını açamıyor korkudan. Böyle enteresan bir anımız olmuştu.

[*] Olmazsa olmaz kurallarım vardır. Hiç evli bir kadınla olmadım. Bu konuda büyük de konuşurum. Zehra diye bir sevgilim olamaz. Evli bir kadınla ilişkim olamaz. 25 yaşından küçük bir kadınla bir ilişkim olamaz. Net! Bakıyorsun adam 60 yaşında, 21 yaşında bir kızla beraber. Utanır insan! Hayır, ne bulur ne paylaşırsın... 19 yaşında kızım var benim. Olacak şey mi!

[*] Hülya'yı kalben hiç aldatmadım. Fiziki anlamda evet ama ‘aldatma' o değil bence. Libido meselesi. Çok yanlış şeyler yapmış olabilirim. 27 yaşımızdan 42 yaşımıza kadar yoğun bir hayat yaşadık. Hayatımızın belki en güzel zamanlarını birlikte geçirdik. İyi ki varmış ya! Sen biraz daha böyle konuşursan, buradan kalkıp Hülya'ya gideceğim."

 

Editör: TE Bilisim