Zonguldak'ta ilerleyen günlerde yapılacak güzellik yarışması için duyuru yapıldı. Yasin Aygün tarafından organizasyonu yapılan yarışmanın şartnamesi ise şöyle...

KARAELMAS GÜZELİ 2017

BAŞVURU VE ADAYLIK ŞARTLARI

 

Karaelmas Güzeli  2017 Güzellik Yarışması  Başvuru Ve  Adaylık Şartları ("Adaylık Şartları")  Aygün Group  ("TANITIM") tarafından 2017 yılı  içinde belirlenecek tarihlerde gerçekleştirilecek olan Karaelmas Güzeli  2017 Güzellik Yarışması'na  başvuru  ve  Adaylık Şartları'nı  oluşturmaktadır.

 

Yarışma'ya katılacak kişiler ("Aday"), işbu Adaylık Şartları'nı, www.kanal67.com.tr  - www.karaelmasgüzeli.com  alan adlı internet sitelerinde, elektronik olarak onay vererek kabul ettiklerini; söz konusu onay ile aşağıda belirtilen Şartları tam ve eksiksiz bir biçimde okuduklarını ve anladıklarını, işbu Adaylık Şartları'nda yer alan tüm şart ve niteliklere haiz olduklarını ve belirtilen Şartlara aykırı hareket etmeyeceklerini kabul, beyan ve taahhüt ederler. Elektronik ortamda başvuru yapanlar başvuru ücretlerini banka ve ya ofislerimize yapmadığında geçerli sayılmayacaktır.

 Adaylık Şartları:

 

  1. Yarışma'ya Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, 16 – 30 yaş arası (18 yaşını doldurmamış Aday'ların ebeveynlerinden noter onaylı muvafakat belgesi almaları zorunludur) hiç evlenmemiş genç kızlar katılabilir. Başvuru formunu dolduran aday'lar bir portre ve mayolu çekilmiş 1 boy fotoğrafını başvuru formuna eklemeleri gerekmektedir.Başvuru yapan adaylar anlaşmalı fotoğrafçılarımızda çekimlerini yaptırmak zorundadır. Katılımcılar katılım ücreti olarak 50tl yatırmak zorundadır.

 

  1. Aygün Group. ve yayıncı kuruluş çalışanları Yarışma'ya katılamaz.

 

  1. Bir başkası adına yarışmaya başvurulamaz. Aday, başvuru formunda beyan ettiği kişisel bilgilerinin doğru olmadığı ve herhangi bir şekilde yarışmaya katılımının başka bir sebeple işbu kurallara aykırı olduğunun tespit edilmesi halinde, Yarışma'ya başvurusunun TANITIM tarafından iptal edileceğini kabul eder.

 

  1. Başvurular, yukarda belirtilen internet sayfaları üzerinden veya bizzat organizasyon merkezine müracaat edilerek başvuru formu doldurularak alınacaktır. Aday'ların başvuruları önce fomlar üzerinden organizasyon komitesi tarafından değerlendirilecek ve Yarışma'ya uygun bulunan 20 (yirmi) Finalist Aday seçmeler için Anlaşılan Otele davet edilecektir. 4 (dört) yedek finalist belirlenecektir. (18 yaşını doldurmamış Aday'lar ebeveynlerinden noter onaylı  muvafakat belgesi ibraz etmezlerse katılımları kabul edilmeyecek ve seçmelere davet edilmeyecektir.)

 

  1. Eksik yapılan başvurular değerlendirilmeye alınmaz. TANITIM'ın Aday başvurularını herhangi bir sebep göstermeksizin kabul etmeme hakkı saklıdır.

 

  1. Aday Yarışma ile ilgili hiçbir üçüncü kişi veya kuruluş ile yazılı veya sözlü ticari bir anlaşma içine girmediğini ve girmeyeceğini beyan, kabul ve taahhüt eder.

 

  1. Aday, Yarışma'ya katılmak için kullandığı kişisel bilgilerinin doğruluğunu taahhüt eder. Bu bilgilerin Yarışma'ya katılım başvurusunda eksik veya yanlış girilmesi, hatalı olması yada TANITIM'dan kaynaklanmayan teknik sebepler nedeniyle Aday'ın Yarışma'ya katılamamasından doğabilecek doğrudan veya dolaylı zararlardan; TANITIM hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

 

 

  1. Aday, başvuru formundaki kişisel verilerinin ve fotoğraflarının TANITIM tarafından veri tabanlarına kaydedilmesine, Aday'ın kişilik haklarına zarar vermeksizin kullanılmasına muvafakat ettiğini kabul, beyan ve taahhüt eder.

 

  1. TANITIM, Başvuru çerçevesinde gerçekleştirilen işlemlerde meydana gelebilecek hatalar, atlamalar, kesintiler, silintiler, gecikmeler veya teknik ağ ve telefon ekipmanlarındaki ve elektronik, bilgisayar, donanım veya yazılımla ilişkili olarak meydana gelebilecek herhangi bir arızadan, teknik problemler veya internetteki trafik sıkışıklığı nedenleriyle başvuru bilgilerinin yanlış iletiminden veya bu bilgilerin iletilememesinden sorumlu değildir.

 

  1. Aday, Yarışma'nın seçmelerinde 20 (yirmi) finalistten ve 4 (Dört) Yedek Finalistten biri seçilememesi elenmesi durumunda TANITIM'ı ,organizasyon komitesini,yayıncı kuruluşu,jüri başkanı ve üyelerini,sponsorları ve yarışmayla ilgili bilimum görevli ve ilgilileri elenmesiyle ilgili sorumlu tutamaz,eleştiremez ve sonuçlarla ilgili herhangi bir itirazının bulunmadığını ve bulunmayacağını peşinen beyan, kabul ve taahhüt eder.

 

  1. Aday, Yarışma'nın seçmelerinde 20 (yirmi) finalistten biri olmaya hak kazanması halinde, Yarışma öncesinde TANITIM tarafından belirlenecek yer ve tarihlerde gerçekleştirilecek olan Karaelmas Güzeli 2017 kampına katılacak ve Yarışma'nın final tarihine kadar TANITIM'ın veya yetkilendirdiği üçüncü kişilerin gözetiminde Kamp'a iştirak edecektir. Herhangi bir sebeple, Kamp'a geç katılan veya hiç katılmayan Aday diskalifiye olacak ve yerine yedek finalistler davet edilecektir.

 

  1. TANITIM'ın Yarışma'yı dilediği zamanda ve herhangi bir sebep göstermeksizin iptal etme, Yarışma'nın; eleme,seçme,kamp ve final tarihini, koşullarını değiştirme hakkı saklıdır. Aday bu hususa herhangi bir itirazının bulunmadığını ve bulunmayacağını peşinen beyan, kabul ve taahhüt eder. Finalistlerin 3 yıllık sözleşmeleri olacağından dolayı TANITIM bilgisi dışında hiçbir iş veya organizasyonda görev alamaz.

 

Editör: TE Bilisim