Başrol oyuncusu Alp Taş ve diğer oyuncular da, canlandırdıkları karakterleri anlattı.

Alp Taş; "Azubel isimli filmde Serkan karakterini canlandırıyorum. Hiç kimse sanırım tek başına bir odaya giremiyordu, bekleme sürelerinde aydınlık bir yer arıyorduk. Asla karanlık bir yere giremiyorduk. Filmin atmosferi çok iyiydi. Resmen korku evi gibiydi ve daha da fazlasıydı aslında.Sanat ekibine de çok teşekkür ediyorum, harika bir atmosfer yarattılar.Serkan karakteri ateist, inanmayan bir karakter. Fakat aşama aşama 'sanırım böyle bir şey var' diyen bir karakter.Umarım o korkuyu verebilmişimdir, çünkü evinde etkisiyle bu korkuyu gerçekten yaşadık." ifadesini kullandı.

PİŞKİN;"KLASİK BİR KORKU FİLMİ DEĞİL"

Filmin daha çok gerilim ağırlıklı olduğunu söyleyen Önem Pişkin; "Korku filmi çektiğimiz ama, gerçekten üzerine basa basa çalıştığımız bir set oldu. Klasik bir korku filmi değil Azubel,bunu söyleyebilirim. Daha çok gerilim ağırlıklı bir film. İçinde bulunan karakterler de çok farklılar. Ben de Halit Hoca karakterini canlandırıyorum. Bu karakter klasik bir hoca değil aslında. Biraz deli, duygu değişiklikleri yaşayan ilginç bir karakter. Güzel bir film olacak buna eminim, çok çalışıldı. 7-8 aylık bir çalışma süreci oldu.Herkesin emeği çok fazla." diye konuştu.

Dilan Ural ve Kübra Dinç ise filmde seyircinin birçok farklı duyguyu görebileceğini belirterek süreci tamamlamaktan duydukları mutluluğu ifade ettiler.

Editör: TE Bilisim