Zonguldak’ta  26 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında yapılacak Karaelmas Kültür ve Sanat Festivalinde Aleyna Tilki ve Ferhat Göçer sahne alacak. Tır Parkın’da hayranları ile buluşacak olan Ferhat Göçer’in 29 Haziran’da, Aleyna Tilki ise 30 Haziran’da  konser vereceği belirtildi. Uzun yıllar ünlü sanatçıların konserler vermediği Zonguldak’ta, Karaelmas Kültür ve Sanat Festivalinin hem kültürel açıdan hem de ekonomik açıdan kente katkı sağlaması bekleniyor.

Karaelmas Kültür ve Sanat Festivaline gelecek ünlü sanatçıların açıklanmasının ardından gözler Aleyna Tilki’nin ve Ferhat Göçer’in alacağı sahne ücretlerine çevrildi. Henüz 18 yaşında olan genç star için menajerlik firmalarının teklif ettiği konser  ücreti  65,000 TL. Bu fiyatın içine, vergiler, ulaşım ve konaklama ücreti dahil değil.

Aleyna Tilki’nin sahne süresi 90 dakika olurken, genç star 14 ile 20 kişi arasında değişen bir ekiple konsere gidiyor ve bu ekibin tüm masraflarının organizasyon ekibi tarafından karşılanıyor

Ünlü sanatçı Ferhat Göçer için teklif edilen rakam ise 70,000 TL. Festival organizasyonlarında kullanılan ses, ışık, sahne sistemleri de bu fiyatların içerisinde değil. Zonguldak Belediyesi ünlü sanatcılarla anlaştığı fiyatı ve festival bütcesini hanüz açıklanmadı.

Editör: TE Bilisim