Artiz Okulu'nun çekimlerine Zonguldak'ta başlandı.

Yapımcılığını Yavuz Şahin'in, yönetmenliğini ise Ahmet Arpacı'nın yaptığı film Artiz Okulu Zonguldak'ın çeşitli mekanlarında çekilecek.

 Yönetmen Ahmet Arpacı, Elmas TV mikrofonlarına yaptığı açıklamada, filmin konusunu şu şekilde özetledi; "Yeşilçam'ı yaşatmak isteyen birkaç genç siyah beyaz film çekmek ister ama paraları yoktur. Bunun üzerine yaşanan gelişmelerin aktarıldığı nostalji tadında bir film için bir araya geldik. Eski siyah beyaz filmleri anlatan ses getirecek güzel bir film çekiyoruz. Film de ünlü isimler de yer alıyor. İsimler şuan için sürpriz olarak kalacak. İlerleyen süreçte daha detaylı bir açıklama yapacağız kadromuzu tanıtacağız."

Belediye Kültür Merkezi Müdürü Abdullah Bakır ise,"Zonguldak'ın tanıtılması açısından güzel bir film olacak. Başta Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Bakır, rol gereği belediye başkanını canlandırıyor. Bakır'ın oğlu Oğuzhan Bakır, ilk bölümde filmin ana karakteri olarak izleyenlerin karşısına çıkacak.

Oldukça ses getireceği tahmin edilen filmin tamamının Zonguldak'ta çekilmesi planlanıyor.

Editör: TE Bilisim