Cansuyu Yardımlaşma Dayanışma Derneği Zonguldak Şubesi tarafından, "Mazlum Coğrafyalarda Ramazan Bereketi" temalı fotoğraf sergisi gerçekleştirildi. 

Cansu’yu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Zonguldak Şubesi’nce bugün 12.30’da Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde "Mazlum Coğrafyalarda Ramazan Bereketi" temalı fotoğraf sergisi açılışı gerçekleştirildi. 

Hafta sonuna kadar açık olacak olan sergide Cansuyu Derneği'nin Filistin, Afrika ve Asya kıtası ile ülkemiz genelinde yaptığı yardım faaliyetlerinin fotoğrafları yer alıyor.

Cansuyu Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Samet Güngör, açılışa özel yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi; “2005 yılında kurulan Cansuyu Derneği, kurulduğu günden bu yana, bağışçılarımızın emanetlerini Türkiye'de ve Dünyada ki Gerçek Muhtaçlara ulaştırmaya devam etmektedir.
2022 Ramazan Organizasyonu kapsamında, yardımlarının büyük çoğunluğunu Türkiye içine tahsis eden Cansuyu, yurt dışında ise Filistin, Arakan, Yemen gibi kriz bölgelerini önceleyerek dünyanın en fakir ülkelerine yardımlarınızı ulaştırmayı hedeflemektedir.
Ramazan ayı tüm insanların yenilendiği mübarek bir aydır.
Ramazan’ın fazileti ve ecri ile gerçek muhtaçlara destek olmak ve hep birlikte bu sevaptan nasibimizi almak yegâne muradımızdır.
Siz kıymetli hemşehrilerimizi bu vesile ile selamlar, Zonguldak içinde yaptığımız ve Ramazan ayında gerçekleştirmeye devam ettiğimiz çalışmalarımızda sizleri de yanımızda görmekten mutluluk duyuyoruz.” şeklinde konuştu. 


Haber: Ekrem Açıkgöz

Editör: TE Bilisim