Gökçebeyli Yönetmen Kemal Danacı’nın Çaycuma Kışla köyünde çekimlerini yaptığı “Ehrimen-Kanlı Yol” adlı uzun metrajlı filmin oyuncu ve teknik ekibi Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı ziyaret etti. Ziyarette Yönetmen Danacı’nın yanı sıra Görüntü Yönetmeni Onur Özcan, Yardımcı Yönetmen Erol Sertel, oyuncular Turgut Çömlek, Sanaz Zahraeı, İrem Büğrüoğlu, Berna Kanberoğlu, Kyamran Aliyev, Kunta Vuraler, Hüseyin Işık, Halil Balıkcı, set ekibinden Yiğıtcan Uslu, Mehmet Ali Danacı ve Ali Aslan da yer aldı.

KANTARCI: “SANATI VE SANATÇIYI DESTEKLEMEK GÖREVİMİZ”

Kendilerine yaptıkları katkılardan dolayı Başka Kantarcı’ya teşekkür eden film ekibi, filmin Çaycuma’nın tanıtımına katkı yapacağını söyledi. Sanata ve sanatçıya her zaman destek olmaya çalıştıklarını söyleyen Başkan Kantarcı, özellikle pandemi sürecinde çok zor durumda kalan sanatçıların mutlaka desteklendiğini söyledi. Kentte oluşmuş bir sinema kültürü olduğunu hatırlatan Kantarcı, çalışan sineması olan az sayıda ilçeden biri olduklarını da ifade etti. Ülkenin kültürel meseleleri konusunda karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

1920’LERDE ZONGULDAK’TA GEÇİYOR Yaklaşık bir haftadır çekimleri süren film, bir korku filmi olacak. 1920’li yıllarda Fransızların işgal ettiği Zonguldak’ta geçen filmde, bir köylü kızına aşık olan Fransız işgal gücü komutanı ve çevresinde geçen olaylar anlatılıyor. 93 dakika sürecek film 2021 yılı içinde gösterime girecek.

Editör: TE Bilisim