Zonguldak’ta gerçekleştirilecek program kapsamında, Merkez ilçede bulunan Prof. Dr. Şehit İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrencilerle bir araya gelecek olan Alper Geze ravcı; uzay ve havacılık çalışmaları, Millî Teknoloji Hamlesi, TEKNOFEST ve kariyer planlaması konularında bilgi ve tecrübelerini gençlerle paylaşacak.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Osman Hacıbektaşoğlu, ülkemizin insanlı ilk uzay misyonunu başarıyla gerçekleştiren ve gençlerimize ilham veren Alper Geze ravcı’yı Zonguldak’ta ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Siyasetçiydi, bilimcisi de oldu!
Siyasetçiydi, bilimcisi de oldu!
İçeriği Görüntüle

Vali Hacıbektaşoğlu, öğrencilerin bilim, teknoloji ve havacılık alanlarına ilgilerinin artırılmasına katkı sağlayacak program dolayısıyla Alper Geze ravcı’ya teşekkür ederek, gerçekleştirilecek söyleşinin gençler açısından önemli kazanımlar sunacağını ifade etti.

Kaynak: İHA