AK Parti’den 24.ve 26. Dönem Zonguldak Milletvekili olan Özcan Ulupınar’ın kardeşi Celal Ulupınar’ın Devrek İlçesinde yaptığı konutların iskân belgesi olmadığı için ne yolu yapılıyor nede evleri satın alan kişiler evine elektrik alabiliyor. Binaların iskân belgesi olmadığı için evlere elektrik şantiye üzerinden verilirken, şantiye yetkililerinin elektrik fiyatlarını ödememesi üzerine de 15 günde bir elektrikler kesiliyor.  Evlerin yapılarak satılmasının üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen hala İskan belgesinin çıkartılmamasına tepki gösteren vatandaşlar isyan etti.
“MAĞDURİYETİMİZİN GİDERİLMESİNİ İSTİYORUZ!”
Duruma tepki gösteren vatandaşlar; “Biz 3 yıl önce bu evleri Ak Parti’den milletvekili olan Özcan Ulupınar’ın kardeşi Celal Ulupınar’dan aldık. İskan belgesi olmayan evleri bize sattı. İskan belgesi yok diye evimize ne elektrik alabiliyoruz nede belediyeye yol yaptırabiliyoruz. Evlere elektrik şantiye üzerinden veriliyor. Onlarda faturayı ödemediği için 15 günde bir elektrikler kesiliyor. Biz burada mağduruz. Mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz” dedi.
“BU YIL SONUNA KADAR MAĞDURİYETLER GİDERİLECEK!
Apartman yöneticilerinden Elmas Televizyonu’na yapılan açıklamada Ulupınar İnşaat yetkililerinin bu yıl sonuna kadar mağduriyetlerinin giderileceği konusunda kendilerine söz verildiğini belirtirken, bu yıl sonuna kadar hiçbir aksaklığın olmayacağı konusuna vurgu yaptılar.

Editör: TE Bilisim