Yaşamını sürdürdüğü Almanya’da hayatını kaybeden hayırsever insan Hasan Akgönül, Çaycuma’da son yolculuğuna uğurlandı. Çaycuma’nın Lennestadt kentiyle geliştirdiği kardeş kent ilişkisinin mimarlarından da olan Akgönül, sağlığında, hem Çaycuma hem de Mengen Belediyesine birer itfaiye aracı da kazandırdı. Hayırsever Akgönül’ün cenaze törenine Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Lennestadt Belediyesi Uyum Meclisi Başkanı Nedim Kalembaşı, CHP İlçe Başkanı Şeref Köktürk, önceki dönem milletvekillerinden Ali İhsan Köktürk, bazı belediye meclis üyeleri, Çaycuma Belediyesi daire amirlerinin yanı sıra kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

MENGEN BELEDİYESİ İTFAİYE TEŞKİLATINDAN TEMSİLCİLER DE KATILDI

Akgönül’ün cenaze töreninde, önünde, “Belediyemize bu itfaiye aracını da kazandıran, gerçek Çaycumalı, Hasan Akgönül’ü asla unutmayacağız” yazılı döviz bulunan itfaiye aracı da hazır bulunurken Mengen Belediyesi itfaiye ve zabıta teşkilatından temsilciler de katıldı.

ÇAYCUMA ÇOK DEĞERLİ BİR EVLADINI KAYBETTİ

Akgönül’ün kaybından son derece üzgün olduğunu söyleyen Başkan Kantarcı, “Çaycuma çok değerli bir evladını, gerçek bir gönül dostunu kaybetti. Çok üzgünüm. Onun Çaycuma için harcadığı emeği unutmamız mümkün değil. Lennestadt ile geliştirdiğimiz kardeş kent ilişkisinin mimarlarından biri olan Hasan kardeşim, belediyemize bir itfaiye aracı da hibe etmişti. Kendisi son yaptığımız Çaycumalılar Buluşuyor etkinliğinde, hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi sunma bahtiyarlığına da eriştiğimiz Hasan Akgönül gerçek bir Çaycumalı, Çaycuma’nın Almanya’daki her alandaki temsilcisiydi. Allah’tan gani gani rahmet diliyorum. Onu hiç unutmayacağım” dedi.

Editör: TE Bilisim