Eğitim Sen Zonguldak Şubesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Resim ve Balon Şenliği'nin beşincisi 23 Nisan Pazartesi günü Zonguldak merkez İsmet İnönü Parkı'nda yapılacak.

Eğitim Sen Zonguldak Şubesi Yükseköğretim ve Eğitim Sekreteri Emine Darıcı Öztürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla geleneksel hale girdikleri Resim ve Balon Şenliği'nin bu yıl beşincisinin düzenleneceğini söyledi. 23 Nisan Pazartesi günü İsmet İnönü Parkı'nda 14.00-17.00 saatleri arasında yapılacak etkinliğe tüm çocukları, anneleri, babaları, öğretmenleri beklediklerini belirten Emine Darıcı Öztürk, "Eğitim Sen olarak çocuklarımızın kendilerini ifade edebilecekleri etkinlikler yapmaya çalışıyoruz. Bu etkinlik de bunun bir parçası. Tüm çocukların eğitim ve sağlık hakkından eşit koşullarda yararlandığı, çocukların hiçbir tehlike ve tehdide maruz kalmadan, gelecek kaygısı duymadan sağlıklı ve güvenli bir ortamda çocukluğunu yaşayabildiği bir Türkiye hepimizin ortak özlemidir." dedi.

Resim ve Balon Şenliği'nde çocuklar tarafından yapılan resimler, 24-27 Nisan 2018 tarihleri arasında Sergi Odası'nda sergilenecek.

Editör: TE Bilisim