Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Ak Parti Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Polat Türkmen, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı Kd.Alb.Cezmi Yalınkılıç, Devrek Kaymakamı Ümit Altay, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Ak Parti İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Devrek İlçe Başkanı Murat Durdubaş, vatandaşlar katıldılar.

Satılmış Gebeş açılış konuşmasında şu sözlere yer verdi verdi; “Bize böyle bir hayırlı hizmetin açılışı vesilesi ile mevlama ne kadar şükürler etsek azdır. İnsanlar aramızdan ayrıldıktan sonra isimleri veriliyor belediye meclisi üyelerimizle görüştük müftümüz ile görüştük insan yaşarken böyle bir mutluluk yaşatılmalı diye düşünüyorum değerli Polat Türkmen’in şahsım ve belediyemde çok büyük emekleri var. Görev süremiz içerisinde birçok hizmette yardım ettiler. Üç tane cami yaptırdık inşallah devam edeceğiz değerli kaymakama ve müftüme çok teşekkür ediyorum kısa zamanda sayın cumhurbaşkanımızın adını taşıyan mahallemize Polat Türkmen Camii mi açıyoruz. Vefalı olmak lazım vefa bir semt adından öte bir yer olmalı diyorum ve kendisine de teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Milletvekili Polat Türkmen konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Lütfetmişler Allah razı olsun müftüm Meclis üyelerinden satılmış kardeşimizden ve valiliğimizden lütfetmişler ismimizi buruya asmışlar Allah burada Allah rızası düşünen neslimizi çoğaltsın diyorum. Görev yapacak imam kardeşimden rica ediyorum burada gençlerin şuurlarını açmayı İslami değerleri öğretmeyi tasvir ediyorum.” dedi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz konuşmasında şu sözlere yer verdi; “Güzel bir esere açılışını yapıyoruz, Allah’ın ibadet yerler Allah’ın evleri

Olarak kabul edilir buralara en güzel değerler katılır. Bugün de burada ki eder sadelik içerisinde bir İhtişam küçük ama bir o kadar da kucaklayıcı eser. Eseler’i yapmak önemli anca onları yeterli kullanmakta önemli topluma millete ve bizim değerlerimize sahanlığın yaşam biçimi ve insanlarım kişilikleri oluşur İslamiyet iyi ahlakı tamamlamak üzere gönderildim diyorum iyi ahlaklı insandan yanlışlık beklenmez. İslamiyet bizim yaşam biçimiz olmamız gerekir ki huzurlu bir toplum içinde yaşayalım. Bünyedesin oluşmasında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum bilhassa belediye başkanımızı vefa duygusundan ötürü ayrı bir teşekkür ediyorum.” ifadesine yer verdi.

Editör: TE Bilisim