Vefatı Kdz. Ereğli ilçesinde ve eğitim camiasında büyük üzüntüye neden olan emekli Coğrafya Öğretmeni Şaban Öztürk, Bozhane Camii’nde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. 

Cenaze namazı öncesinde merhum Öztürk’ün tabutu başında aile yakınları taziyeleri kabul etti. Memleketi Trabzon olan Öztürk'ün tabutunun üstüne çok sevdiği Trabzonspor’un formasının da konulduğu görüldü. 

Nimet İlkokulu emekli öğretmenlerinden Suna Öztürk’ün eşi, Özge Aydın ile Gamze Öztürk’ün babaları olan Şaban Öztürk; alınan helalliğin ardından öğle namazına müteakip kılının cenaze namazının ardından Kestaneci Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın da katıldığı cenaze töreninde CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hikmet Uzuner, CHP 2’nci sıra Zonguldak Milletvekili Adayı Dr. Eylem Ertuğrul, eğitim camiasından çok sayıda isim, merhum Öztürk’ün meslektaşları, yetiştirdiği öğrencileri ve aile yakınları yer aldı.

Elmas Televizyonu olarak merhuma Allah'tan rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Akın Akıncı 'Özel günlerde kağıt yazma geleneğimiz sonlandı' Akın Akıncı 'Özel günlerde kağıt yazma geleneğimiz sonlandı'

Editör: TE Bilisim