Zonguldak’ta ve partisinin genel merkezinde sevilen ve siyaset dünyasının parlayan yüzü MHP MYK Üyesi Murat Kotra, geçirdiği rahatsızlık sonucu 26 Kasım 2021 tarihinde İstanbul’un Silivri ilçesindeki Anadolu Hastanesi’nde ameliyat edilmesi sonrasında aynı hastanede müşahade altına alınmıştı.
Kotra, Silivri Anadolu Hastanesi’nde bir süre gözlem altında tutulmasının ardından taburcu edilerek evinde istirahate çekildi.
Bu arada doktorunun tavsiyesi üzerine telefonla konuşması yasaklanan Kotra’yı arayanlara sağlık durumuyla ilgili ailesi bilgi veriyor, kendisi de zaman zaman mesajlaşacak görüşüyor.

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ, SIK SIK TELEFONLA ARADIĞI KOTRA’NIN SAĞLIK DURUMUYLA YAKINDAN İLGİLENİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Kotra’nın ameliyatının ardından hastanede müşahade altına alınması ve taburcu edilerek evinde istirahate çekilmesi sürecine kadar sık sık arayarak sağlık durumu hakkında bilgi aldığı öğrenildi.
MHP MYK Üyesi Kotra, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin, kendisini telefonla aradığı zamanlarda bir süre dinlenmesini istediğini belirterek, ‘’Varlığına her daim dua ettiğim Milliyetçi-Ülkücü Hareketin Lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin, zaman zaman telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletmesi bana çok büyük moral kaynağı oluyor. Sayın büyüğümü Allah başımızdan eksik etmesin, kendisine minnettarım, Allah razı olsun’’ dedi.

Editör: TE Bilisim