2020 yılında ormanlık alanda vurulmuş halde bulunan 2 çocuk babası Burhan Karakuş’un şüpheli ölümünü ATV ekranlarından yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programında tartışmaya açan Müge Anlı, konuya ilişkin köydeki iddiaları seyircisine aktardı.

Burhan Karakuş’un ölümü hakkında seyircisine bilgi veren Müge Anlı; “Yanında silah bulunduğu için önce intihar ettiği düşünülmüş, fakat ön otopsi raporunda gözüne uzaktan ateş edildiği ve intihar süsü vermek için de çenesinin altından vurulduğu ortaya çıkmış” ifadelerini kullandı. Ardından Burhan Karakuş ile iddiaların odağında olan Utku’nun eşi Feride arasında bir ilişki olduğunun iddia edildiğini söyleyen Müge Anlı, iddialarının detayını da verdi.

Köyde dolaşan dedikodulara ilişkin konuşan Müge Anlı, “Burhan ve Utku arkadaşlar. Utku’nun da evlendiği Feride var. Bu Feride evlenmeden önce Burhan’ın kız arkadaşıymış” diye konuştu. Ardından ikili arasında bir ilişki olduğunun iddia edildiğini söyleyen Müge Anlı’nın sözlerine Burhan Karakuş’un ailesi karşı çıktı. İlişkinin olabileceğini söyleyen Burhan Karakuş’un eşi, eski sevgili olduklarını kabul etmedi.

İddiaların odağındaki Utku O. da telefona bağlanarak, hakkındaki iddiaları reddetti. Köyde çıkan dedikoduları kabul eden Utku, iddiaların asılsız olduğunu; “Eşim hamile kaldı. Birisi Burhan’a ‘Utku’nun çocuğunun senden olduğu söyleniyor, dikkat et’ demiş. Dedikodular çıkınca eşimden DNA testi istedim. Bunu Burhan’a da söyledim onlar da anlayışla karşılayıp kabul ettiler” sözleri ile anlattı. Ardından Burhan Karakuş ile eşi arasındaki mesajlaşmalardan da bahseden Utku, şöyle konuştu:

“Telefonu alıp baktığımda şu anda ölü olan Burhan ile mesajlaştığını gördüm. Burhan eşime ‘Ne yapıyorsun can’ yazmış. Eşim de ‘Yemek hazırlıyorum can’ yazmış. Ben de eşimin telefonu ile sanki eşim gibi Burhan ile mesajlaşmaya başladım. ‘Beni seviyor musun’ mesajıma ‘Bunu gözlerine bakarak söylesem’ diye yazdı. Ardından ‘Bu akşam yok, yola gidecek can’ yazdım. Burhan ise ‘Akşama yanındayım’ mesajı attı. Burhan’ı arayıp mesajları sordum. Aralarında bir şey olmadığını sadece bir an boşluğa düştüğünü ve bu nedenle böyle bir şey yaşandığını söyledi. Ben inandım ve kanuna aykırı bir şey yapmadım.” dedi.

-OLAY-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 34 yaşındaki Burhan Karakuş mezarlık girişinde elinde silah ile ölü bulundu.

Olay gece saatlerinde Dedeler Köyü mezarlık girişinde meydana geldi. İddiaya göre 34 yaşındaki Burhan Karakuş elinde silah ile mezarlık girişinde hareketsiz yatarken bulundu. Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 sağlık ekibi ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri Burhan Karakuş’un hayatını kaybettiğini belirledi. Burhan Karakuş’un cansız bedeninin yapılan incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırılacağı öğrenildi.  Burhan Karakuş’un evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilirken savcılık olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilisim