Çaycuma Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İlçe Başkanı Mustafa Kaplan göreve başlayan yönetim kurulunu Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun'a takdim ederek şu ifadelerde bulundu;
"Çaycuma Milliyetçi Hareket Partisi olarak Çaycuma ilçemize hizmet etmeye başladık. İlçemizin sorunlarını sizlere koordineli olarak aşmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. İlçemizde uyuşturucu ile mücadele etmek gençlerimizin bu bataktan kurtulmasını istiyoruz. Gençlerimizi bölgemizin geleceğini etkileyecek. Filyos Liman projesinde yapılacak olan fabrikaların istediği kalifiyeli birer birey olarak yetişmesi için yönlendirmeliyiz. İleride oluşacak olan işçi açığına göre bölgemizi hazırlamalıyız. Bunlarla ilgili desteklerinizi bekliyoruz" dedi.
Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun göreve gelen yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulunarak başarılar diledi.Çaycuma için hizmet etmek isteyen her kurumla çalışmaya hazır olduğunu ve bu düşünceleri için MHP İlçe Başkanı Mustafa Kaplan ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Akabinde MHP İlçe Başkanı Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri belediye binasında Başkan Bülent Kantarcı ile toplantı gerçekleştirdi. İlçedeki sorunlar ve çözümleri hakkında fikir alışverişinde bulunan taraflar verimli bir sohbet ve tanışma imkanı buldu. Belediye Başkanı Kantarcı da ziyaretleri için teşekkür ederek bölge için tüm olumlu ve olumsuz eleştiriye açık olduğunu bildirdi. Çaycuma için gerçekleşen projeler ve yapımı devam eden projeler hakkında bilgi veren Başkan Kantarcı, MHP ilçe yönetim kurulu üyelerine belediye binasını gezdirerek kompleksi tanıttı. Göreve başlayan yönetime hayırlı olsun dileklerini iletti.

Editör: TE Bilisim