Türkiye Yüzyılı hiç böyle anlatılmadı” başlığıyla servis edilen haberde, İsmail Ofluoğlu’nun aday adaylığı için hazırlattığı promosyon ürünlerini, ‘Türkiye Yüzyılı anlatmaya yardımcı oluyoruz’ dendi.
Haberde İsmail Ofluoğlu’nun milletvekili aday adaylığından bahsedilmezken, kendi reklamı için hazırlattığı ürünleri, ‘Cumhurbaşkanına yardımcı olmak için dağıtıyoruz’ demesi tepkilere neden oldu.
İsmail Ofluoğlu’nun tepki çeken haberi şu şekilde;
"Ülkemizde yapılan hizmetler boşa yapılan hizmetler değil. Bunları milletimize anlatmamız gerekiyor. Bunları Cumhurbaşkanımız çıkıp televizyonlarda söylüyor. Anlatıyor ama biz de Cumhurbaşkanımıza yardımcı olmak anlamıyla kendimize bir görev addettik. Türkiye Yüzyılımızı anlatan projelerin yer aldığı bir saat tasarladık. Aynı zamanda duvar ve masa takvimlerimizi yaptık. Kendimize dert edindiğimiz için Zonguldak'ta sokaklara düşüp vatandaşlarımıza hem hediye ediyoruz. Hem de Türkiye Yüzyılı'nı dilimizden, elimizden geldiğince anlatmaya çalışıyoruz. Zonguldak şimdiye kadar kömürüyle var olan şehirdi. Bundan sonra doğalgazıyla Türkiye Yüzyılı'na damgasını vuracak bir şehrimiz olacak. 170 yıl boyunca Zonguldak'ta kömür üretiliyordu artık bundan sonra doğalgazımız ön plana çıkacak."

Editör: TE Bilisim