Çaycumaspor Kulübü Başkanı Enes Eser ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Denko Banyo Mobilyaları Fabrikası sahibi Deniz Saraç ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Şendoğan Kaya'ya bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

24 Eylül Cumartesi günü başlayacak olan 2022-2023 futbol sezonunda ve ileriki yıllarda Çaycumaspor’ un neferleri olarak takımı üst lige çıkartmak olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Enes Eser; “Bu kulübe ciddi bir amaçla geldik. Şuana kadar tüm olumsuz koşullara rağmen yani bulunduğumuz ortamda bir futbol topunun bile olmadığı, tesisin gerçekten harabe şekilde olduğu bir kulüple karşılaştık. Önce teknik heyet konusunda çok ciddi davrandık. Şuan 6 tane teknik hocamız, bir tanede alt yapı hocası olmak üzere 7 hocamızla yola çıktık. Ses getirecek transferler yaptık. Yaptığımız 13 transferlerle takımı güçlendirdik. Kadromuz şuan 20 kişi. Kimseden hiçbir şekilde talebimiz olmadı. Tamamen kendi imkanlarımızla yola çıktık. Tesis yapım aşamasında, yakında tamamlanacak. Takım olarak şuan kampa girdik. Perşembe günü hazırlık maçı yapılacağız. Bu iş ekip işiydi, böyle köklü bir kulübü layık olduğu yere çıkartmakta bizim işimiz. Her şey planladığımız gibi gidiyor. Hamdolsun. Çaycumaspor’un geleceği adına daha iyi mevcudun daha iyi koşullarda oluşması adına ben büyük düşünüyorum. Bu sezon ve ileriki yıllarda Bal ligine daha sonra üst liglere çıkacağız. Buna ben, Cüneyt hocam ve takım arkadaşlarım inanıyoruz. Hedefimiz ilerde kulübün kendi kendine yetecek hale gelmesidir. En az 2, 3 oyuncunun liglere çıkmasını istiyoruz. Ayrıca geçtiğimiz sezonda sponsorluk konusunda yardımlarınızı esirgemediğiniz için teşekkür ederiz. Biz maddiyattan çok manevi olarak sizi yanımızda her zaman görmek isteriz. Çünkü biz Çaycumaspor’ un neferleriyiz. Layık olduğu yerlere Allah’ın izniyle getirmeliyiz” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Çaycumaspor Kulübü yönetimine teşekkür eden Deniz Saraç; “Kulübe böyle bir zamanda sahip çıkmanız çok büyük bir onur, yürek isteyen bir davranış. Sizi bu açıdan tebrik ederim. Bu birlikteliğinizin daim olacağına inancım sonsuz. O yüzden başarınızın kaçınılmaz olacağına eminim. Bu kulübe sahip çıkmak boynumuzun borcu. Her zaman yanındayız, yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.

Akabinde İlçe Gençlik Spor Müdürü Şendoğan Kaya'yı ziyaret eden Başkan Enes ve yönetimi, saha koşulları, tribün, kabinler ve diğer konularda istişarelerde bulundu.

Editör: TE Bilisim