Zonguldak’ta Milli Eğitim Müdürü olarak yaklaşık bir buçuk yıldır görev yapan Ali Tosun, Zonguldak’ı yakından tanıyan Bülent Ecevit Üniversitesi eski rektörü olan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in ani kararıyla görevden alındı. Henüz nereye atanacağı belli değil ama Zonguldak önemli bir ismini şimdiden kaybetti.

Zonguldak’ta okullarda yaptığı hizmetlerle isminden bahseden Tosun’a yeni görevinde başarılar dilerken, yerine Marmaris Milli Müdürü Züleyha Aldoğan getirildi.

Yasakcı Müdür olarak basında adından sıkça söz ettiren Züleyha Aldoğan, çocukların sağlığı için Marmaris’te kantinlere özel bir ilgi gösterdiği bilinmekte.

Zonguldak’ın yeni İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Züleyha Aldoğan basında tek “Yasakçı Müdür” olarak te bilinmiyor.

1980 yılı darbesinin komutanı olan Kenan Evren ile vals yaparken fotoğrafının olması hem de   çocuklara tecavüz iddialarıyla çalkalanan Ensar Vakfı’nın Marmaris’te mütevelli heyetinde olması ile basında geniş yer bulurken, Zonguldak’a henüz gelmemiş Aldoğan şimdiden Zonguldak’ta tartışılmaya başladı.

Zonguldak için iyimi olur? Kötü mü olur? Bilmiyorum! Ama Aldoğan için Zonguldak, Marmaris’ten sonra zor bir şehir olacak.

Geniş bir penceren baktığımızda, Zonguldak’ta okullar için iyi hizmetleri olan, Zonguldak’ı hemen hemen yeni tanımaya başlayan Tosun’un görevden alınmasını doğru bulmadım.

Şimdi gelecek olan müdür okulları tanıyacak, şehri çözecek derken yeniden bir buçuk yıl daha belki de kaybolacak.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in Zonguldak’ı yakından tanıdığını düşünerek vardır bi bildiği diyor, Elmas Televizyonu ailesi olarak Aldoğan’a başarılar diliyoruz.

Herşeyin geleceğimiz olan çocuklarımız için olması dileğiyle…

KOZLU’NUN YOLLARI

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinin bazı mahalleri gerçekten hizmet bekliyor.

Özelikle 19 Mayıs Mahallesi’nin yolları içler acısı…

Seçim sürecinde asfaltlanmayan yol kalmayacak diye seçim vaatlerinde bulunan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş konu hakkında neler söyler bilemem ama vatandaş hiç iyi şeyler söylemiyor.

Kışın yine vatandaşı Kozlu’da zor günler bekliyor!

Günün Sözü

"Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz."

Mustafa Kemal Atatürk