Zonguldak Belediyesinde Neler Oluyor? Cumhuriyet Savcılığını göreve davet ediyoruz.  Kamera kayıtlarına el konulsun
Evraklar Çalındı mı? Kolilerde Ne Var?
Zonguldak Belediyesi’nde çalışan personelle vedalaşacağını söyleyerek tüm belediye çalışanlarının 7. Kattaki yemekhanede toplanması talimatını veren Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve ilgili daire müdürleri tam bir saattir yemekhaneye çıkmıyor. İddiaya göre Başkan Muharrem Akdemir, aralarında çok önemli kararların da alındığı evrakları kolilerle belediye binası dışına kaçırdı.


GÜVENLİK KAMERALARINA EL KONULSUN


İddiaya göre, Akdemir kendisini ve birlikte karar aldığı daire müdürlerini de zora sokacak olan evrak ve belgeleri kolilere koydurarak belediye binası dışına çıkarabilmek için inanılmaz bir plan yaptı.
Personelle vedalaşacağı söyleyerek herkesin belediye binasının 7. katına çıkmaları için talimat veren Akdemir, bu sırada bazı dairelerdeki evrakları kolilere koydurarak bina dışına kaçırttı. Evraklar arasında Başkan Akdemir’in de imzasını taşıyan belgeler olduğu, Akdemir’in yasal sorun yaşamamak için evrakları imha ettireceği öğrenildi… 
Elmas TV olarak Cumhuriyet Savcılarını göreve davet ediyor, belediye giriş ve çıkışlarındaki güvenlik kameralarını zapturapt altına alınmasını çağrısı yapıyoruz.

Editör: TE Bilisim