Ziya Öncan, Zondef Genel Başkan adaylığıyla ilgi açıklama yaptı.

Özcan'ın yaptığı açıklama şu şekilde:

"İstanbul Pendik Devrekliler Derneği olarak Kurucu Üyesi olduğumuz kısa adı ZONDEF olan Zonguldak Dernekleri Federasyonumuzun 24 Eylül 2017 Pazar günü yapılacak olan Olağan Genel Kurulunda 2017/2019 döneminde görev yapmak üzere Zondef Genel Başkanlığına ADAY olduğumu açıklamıştım!...

Zonguldak ve Zonguldaklı hemşerilerimiz için;

yapılan çalışmalara ilaveten daha iyi neler yapabiliriz gayesi ile çıktığım bu yolda, kısa zamanda çok büyük olumlu tepkiler aldım.

Bu süreçte şahsımı; bizzat ziyaret ederek,telefon ile arayarak,mesaj göndererek,basında ve sosyal medya hesabımda adaylık açıklamamın altına yüzlerce beğeni, yorum yaparak ve 104 paylaşım ile destek olan tüm dostlarıma ve birlikte beraber hareket ettiğim yol arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Ve ayrıca; bulunduğu konum ve makamı itibariyle tarafsızlığını korumak zorunda olan ama tarafıma olumlu görüşlerini beyan eden Siyasi, Bürokrasi ve Mülki idareci büyüklerime teşekkürlerimi arz ediyorum.

Kısa zaman diliminde yapılan bir dizi görüşmeler ve toplantılar neticesinde; İki ayrı aday olmasının 'Bölünmelere' sebep olacağı ? konuşulmaya başlandı. Zonguldak ve Zondef'in geleceği için daha hayırlı olacağı ? düşünce ve ümidiyle  GENEL KURULA TEK ADAY ile gidilmesi görüşü hakim oldu.

Bu sebeple 20.09.2017 Çarşamba akşamı yapılan ZONDEF BAŞKANLAR KURULU toplantısında yapılan oylama sonucunda ?  %49'e %51 oranla mevcut başkanımız Sn. Gurbet Altay bey ile Genel Kurula Tek Aday olarak gidilmesi yönünde karar çıktı.

Zondef ailesi olarak alınan bu kararın, Birlik ve Beraberliğimizin pekişmesine, Dostluk ve Kardeşlik ruhunun yaygınlaşmasına vesile olması diler, göreve gelecek arkadaşlara başarılar dilerim."

 

Editör: TE Bilisim