Yeşil, açıklamasında “Kimse GMİS’in Zonguldak Kömürspor’a verdiği destekleri inkar edemez, buna sessiz kalamayız” ifadeleri kullandı. 

‘’YATIRIMLARI HERKES BİLİYOR’’
Zonguldak Kömürspor’a her sene destek verdiklerini belirten Yeşil, ‘’Zonguldak Kömürspor’u hiçbir zaman Zonguldak’tan, kömürden ayrı tutmadık. Geçmişimizde de Zonguldak Kömürspor’umuza yaptığımız yatırımlar herkes tarafından biliniyor. Sendikalar kanununun bize verdiği yetki doğrultusunda bizler çeşitli yerlere çeşitli katkılar vermeye çalışıyoruz. Bizler sorumluluğumuz olan her şeye ortak olmaya çalışıyoruz. Zonguldak Kömürspor için de sene başında destek anlamında A.Ş. Başkanı Hakan Hüfikir’le de görüştüm. Gerekli yardımları yaptığımızı bütün kamuoyu biliyor’’dedi.

‘’BİZLER YARDIMCI OLACAĞIZ’’
263 Şehit Madenci formasına destek olup olmayacakları konusunda konuşan Yeşil, ‘’Bize gelen bir proje vardı. A.Ş. Başkanı arkadaşımız geldi en son yaptırdığı forma konusunda bizden destek istedi. İstediği destek de üyelerimizle bunun reklamını yapmak, sendikaya külfet getirmeden bunu bizler aracılığıyla üyelerimize satış yapıp kulübe gelir sağlamaktı. Almak isteyen arkadaşlarımız varsa bize gelecekler ve bizde onları yönlendirip yardımcı olacağız’’dedi.  

'YALNIZ BIRAKMADIK'
Türk Metal Ereğli Şubesi’nin 400 madenci forması almasına da değinen Yeşil, ‘’Türk Metal sendikası da 400 tane aldı doğrudur. Onlarda kendi üyelerine aynı bize teklif ettikleri gibi bunları teklif ettiler. Oradaki üye arkadaşlarımız talep etti, bunları almışlar. Onlara da teşekkür ediyoruz Zonguldak Kömürspor’a ve şehit madenci formasına destekten dolayı. Bizler de hiçbir zaman Zonguldak Kömürspor’umuzu yalnız bırakmadık. Her dönem olduğu gibi bu dönemde de Zonguldak Kömürspor’umuza destek verdik vermeye de devam edeceğiz’’dedi. 

‘’GÜCÜMÜZ YETTİĞİNCE DESTEK OLACAĞIZ’
Zonguldak Kömürspor’a GMİS olarak destek olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirten Yeşil, ‘Forma konusunda yaptıkları çalışma buydu bize sunuldu bizde arkadaşlarımıza sunduk. İlerleyen dönemlerde bir gelişme olursa da biz görüşme yaptığımız arkadaşlarla tekrar iletişime geçeriz. Hiç kimse Zonguldak Kömürspor’a GMİS’in verdiği destekleri inkâr edemez. Gücümüz yettiğince Zonguldak Kömürspor’ a maddi manevi destek olmaya çalışıyoruz’’dedi.

Editör: TE Bilisim