Kızılay İl başkanlığı görevinden alınan ve Akın Kavi’ye yüklü miktarda borcu olan Aydın Ergenç’in güdümüyle Akın Kavi’ye saldırıda bulunan gazete sahibi Ali Rıza Tığ yalan üretmeye devam ediyor. İnternet sitesinden yayınladığı haberde Pusula TV’yi Osman Uzun’a sattığını iddia eden Ali Rıza Tığ'ın yalanı yine kendi internet sitesinin arşivinden çıktı. 
Pusula TV’yi Osman Uzun’a sattım diye Ali Rıza Tığ’ın Akın Kavi ile çekilen fotoğrafın altına yazdığı haberde Pusula TV’nin Akın Kavi’ye satıldığını yazıyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Akın Kavi; "Televizyonun satış sürecinde ofisimden çıkmazdı. Haberlerimizi bile kendisi yazardı. Şimdi çıkmış ben televizyonu Osman Uzun’a sattım diyor. Ali Rıza rüzgara göre yön alır, bu çırpınışlarının sebebini çok iyi anlıyorum. Kendisi zamanında elleri ayakları titreyerek beni kurtar diye ağlıyordu. Arabasıyla ormana kaçmıştı ama şimdi cesaretini toplamış. Bizim sigorta borcumuz olduğunu söylüyor, arasın hocasını bakalım onun sigorta, vergi ve şahıslara ne kadar borcu var öğrensin. Ali Rıza Tığ’ın muhasebecilere olan ilgisini biliyorum ama lütfen başkasının muhasebesiyle ilgilenmesin!" dedi.

Editör: TE Bilisim