Ali Topaloğlu ayrıca velileri, resmi ve kayıtıl olan öğrenci servislerini tercih etmeleri gerektiğini belirterek şu uyarılarda bulundu.

KORSAN ÖĞRENCİ FİRMALARI VE MERDİVEN ALTI KIRTASİYE ÜRÜNLYERİNİ SATIN ALMAYIN

"Biliyorsunuz okulların açılması ile birlikte kentimizde bir hareketlilikte başladı. Ben Öncelikle çocukları olan velilere buradan seslenmek istiyorum. Kesinlikle ürün satın alırken merdiven altı ürünleri asla tercih etmesinler, mutlaka kaliteli ve çocuklara zarar vermeyecek ürünleri tercih etsinler. Çok yaygın olarak merdiven altı ürünler her yerde pazarda orada burada satılmaktadır ve bu ürünler maalesef farklı kimyasallar taşıdığı için çocukların üzerinde alerji tansiyon gibi etkiler yapmaktadır. Bu nedenle özellikle alışveriş yapan tüketicilerin özetle kırtasiye alışverişi yapan aileler, çocuklarına daha sağlıklı ürünler, çocuklarının sağlık haklarını mutlaka korumaları gerekir.
İkinci bir mesele var biliyorsunuz, kentte çok yaygınlaşan öğrenci servisleri var. Bu konuda da mutlaka kayıtları olan öğrenci servisleri tercih edilmelidir. Mutlaka kayıtlı olan öğrenci servisleri, koltuk sayısı öğrenci sayısına uygun olan nitelikli öğrenci taşıma niteliğine haiz olan öğrenci servisleri tercih edilmelidir"

Editör: TE Bilisim