Kozlu sahiline hafriyat ve çöp, moloz dökümü devam ediyor. Kozlu Fatih Sitesi Kavşağı'nın hemen altında Kozlu Stadının hemen ilerisinde yapılan çalışmalarla ilgili tartışmalar yeni değil. Daha önce hafriyat döküm alanı olup olmadığı tartışılan alanda ikinci etap dolgu alanı için karar bekleniyor. İnşaat firmalarına kolaylık sağlanması amacıyla hafriyat dökülen alanda ortaya çıkan manzara tepki çekiyor.
Elmas TV'ye ulaşan bir vatandaş Vali Ahmet Çınar ve Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ve Çevre Müdürlüğü yetkililerine seslenerek; "
"Buraya ne denir bilmiyorum. Bu hafriyat döküm kararı kimindir niyedir? Denizi mi dolduruyoruz, tahkimat mı yapıyoruz neyimiz gelişiyor bunu dökünce? Turizm, turizm diyenleri dünya güzeli plajların orta yerindeki bu çirkinliği görmeye davet ediyorum. Güzelim Değirmenağzı doldu. Balık yuvaları buranın altında kaldı. Yazık değil mi; Bu hafriyatları vadilere döküp üzerini düzleyip tarıma açsak daha iyi değil mi? Başka deniz yok" dedi.

Kısa süre önce göreve başlayan Zonguldak Valisi Ahmet Çınar'ın bu ve benzeri durumlarla ilfili nasıl bir tavır ortaya koyacağı merak ediliyor.

Editör: TE Bilisim