Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Medeniyet Araştırmaları ve Değerler Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (MEDEM), 6 Şubat depremlerinin ardından kente gelen depremzedeler için kahvaltı düzenledi. Farabi Camii altındaki araştırma merkezinde düzenlenen etkinliğe üniversite yetkilileri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyfullah Kara, çok sayıda akademisyen ve yaklaşık 300 depremzede katıldı.
23 Şubat'ta MEDEM Müdürü Doç. Dr. Nuran Çetin tarafından düzenlenen kahvaltıya katılan Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve protokol üyeleri kendileri için hazırlanan masada, depremzedeler ise yerde kahvaltı yaptı.
Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer eleştiriler üzerine “Ben de organizasyona davetli olarak katıldım zaten gecikmeli gidebildim. İçeriye girdiğimde alanda yalnızca 1 adet masa olduğunu gördüm. Önceden haberim olsaydı eğer düzenin hazırlanmasını sağlayabilirdim. Ama olmadı maalesef. Yanlış anlaşıldığına üzüldüm” dedi.

Editör: TE Bilisim