Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, bu gece idrak edeceğimiz mübarek Mevlid Kandili ile ilgili kutlama mesajı yayımladı.

Ulupınar mesajında;

"Rahmet Elçisi, iki cihan güneşi, ahlak ve iyilik timsali Peygamber Efendimiz (S.A.V.)' in doğduğu gece olan Mevlid Gecesi Rebiülevvel ayının on ikinci gecesidir. Her Müslüman gibi biz de bu geceyi Mevlid Kandili olarak idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz.

Bütün kandillerde olduğu gibi Mevlid Kandili de insanları birbirine yaklaştırır. İnsanoğlunun merhametini, cömertliğini açığa çıkarır. Peygamberimiz (S.A.V.)' in yüce ahlakını örnek alarak, yanlışın yerine doğruyu, çirkinin yerine güzeli, kötünün yerine iyiyi, haksızlığın yerine adaleti, kargaşanın yerine huzuru, ayrımcılığın yerine kardeşliği mümkün hale getirmek için çalışmalıyız.

Bu önemli gecelerde birlik ve beraberliğimiz için dua edelim. Ülkemiz için, insanlık için, zulme uğrayan mazlumlar için dua edelim. Bütün Müslümanlar olarak gönlümüzde yardımlaşma, dayanışma, sevgi ve saygının oluşması için Peygamber Efendimizin yolundan yürüyerek Âlemlere rahmet olarak gönderilenPeygamberimizi iyi anlayıp, idrak edelim.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam Âleminin ve ülkemizin Mevlid Kandilini kutluyor, saygılar sunuyorum." ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim