ULUPINAR KARDEŞLER BİRBİRiNE GİRDİ!
AK Parti’den 24.ve 26. Dönem Zonguldak Milletvekili olan Özcan Ulupınar ile kardeşi Celal Ulupınar’ın arası, babaları Cemil Ulupınar’ın 2017 yılındaki vefatından sonra bir türlü eskisi gibi olmadı. İki kardeşin mal paylaşımı sebebiyle zaman zaman tartıştıkları öğrenildi.

Ak Parti’den milletvekili olduğu dönemde Özcan Ulupınar tüm mal varlığını kardeşinin üzerine yaptığı iddia edilirken şimdilerde ise o malları geri alamadığı belirtildi. Bu yüzden de iki kardeşin zaman zaman kavga ettikleri öğrenildi.
ARALARINDAKİ KAVGANIN ACISINI VATANDAŞ ÇEKİYOR!
İki kardeşin arasındaki kavganın acısını ise vatandaş çekiyor. Zonguldak Devrek İlçesinde yaptıkları konutların iskân belgesi olmadığı için ne yolu yapılıyor nede evleri satın alan kişiler evine elektrik alabiliyor. Binaların iskân belgesi olmadığı için evlere elektrik şantiye üzerinden verilirken, şantiye yetkililerinin elektrik fiyatlarını ödememesi üzerine de 15 günde bir elektrikler kesiliyor. Evlerin yapılarak satılmasının üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen hala İskan belgesinin çıkartılmamasına tepki gösteren vatandaşlar isyan ederken çok yüksek miktarda elektrik faturası ödediklerini, sanayi elektriği üzerinden elektrik parası ödediklerini belirtti.
Bunlarınki çok büyük miras olduğu için bu kadar meydanda inşAllah düzelir kol kırılır yen içinde kalır
Ozcan ağırbaşlı akıllı adam gibi adam dir
Adalet çözecek bu işi kimse kimsenin hakkına cokemez
insaati yapanlar baskalari
bilen biliyor herseyi