“Valiliğimizin talebi doğrultusunda TSK Havacılık Tanıtım Faaliyetleri kapsamında 15 Eylül 2021 tarihinde, ilimizin çeşitli yerlerinden görülebilecek şekilde Türk Yıldızları Ekibi tarafından “Türk Yıldızları Zonguldak Selamlama-Gösteri Uçuşu” hava gösterisi icra edilecektir. Bunun yanında Türk Yıldızları ekibinin gösterileri öncesinde Zonguldak Limanı Açıklarında, saat 13:30’dan itibaren de Liman Başkanlığına bağlı römorkörler tarafından, su gösterisi de düzenlenecektir.

15 Eylül 2021 tarihinde saat 13:30’da “Zonguldak Liman Başkanlığı Römorkörleri Su Gösterisi” hemen akabinde de saat 14:00 – 14:45 sularında Zonguldak Limanı açıkları-semalarında, Türk Yıldızları tarafından gerçekleştirilecek olan, “Türk Yıldızları Zonguldak Selamlama-Gösteri Uçuşu”nun Zonguldaklı hemşerilerimizceen uygun ve güzel şekilde izlenebilmesi amacıyla ilgili Kamu kurum ve kuruluşlarımız tarafından gerekli çalışmalar, koordinasyon ve işbirliği içerisinde yürütülmektedir.

ZONGULDAK LİMAN BAŞKANLIĞI RÖMORKÖRLERİ SU GÖSTERİSİ

Yeri ve Saati: Zonguldak Limanı Açıkları – Uzun Mehmet Camii Karşısı, Saat 13.30

İzlenebilecek Alanlar: Fener Bölgesinden - Dedeman Oteline Kadar Uzanan Sahil Bandından            

TÜRK YILDIZLARI “ZONGULDAK SELAMLAMA – GÖSTERİ UÇUSU”

Yeri ve Saati:  Zonguldak Limanı Açıkları - Saat 14.00 – 14:45

İzlenebilecek Alanlar:Kilimli İlçesi Sahilinden İtibaren, Kozlu İlçesi Sahiline Kadar Olan Sahil Bandından, Liman ve Sahili Gören Ev/İşyeri ile Yüksek Kesimlerdeki Evlerin Bahçe ve Balkonlarından İzlenebilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Editör: TE Bilisim