Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Sosyal medya hesabından kendisine yönelik açıklamalarda bulunan ZONSİAD ve Gençlerbirliğispor Kulübü Başkanı Nejdet Tıskaoğlu’na cevap verdi. 
Kantarcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bu paylaşımı yapan şahıs ile 30 Aralık 2020 tarihinden itibaren hiçbir görüşmem konuşmam yoktur.  Ayrıca Çaycumaspor benim malım değildir. Başkanlığı birinci günden istemedim.  Dokuz yıldan beri kulübe talip olan her başkanla ve her yönetimle iyi ilişkiler kurmak için çaba sarfettim. Çaycumaspor’a her şartta destek oldum. Enes Eser faciasında da hiçbir rolüm yoktur. Aksini söyleyeni anırtırım.  Kimseye bir tavsiyem telkinim yoktur. Ne Kongresine de bir tek maçına da gitmedim. Bu olay Çaycuma kamuoyu adına utançla anılacaktır. Bu şahsa sorgusuz sualsiz kulübü teslim edenler utanmalıdır. Üstelik bir kuruş borcu yoktu devredildiğinde. Suat Kerçin hocamızı işe almamın ne kadar isabetli olduğu bu kara dönemde ortaya çıkmıştır. Bugün takım saha çıkabildi ise onun ve bir iki gönüllünün sayesindedir. 
Asıl herkesin çok iyi bildiği ama kendisinin yanıtlaması gereken şudur: Çaycumaspor başkan bulamazken, yönetim krizleri yaşarken, Çaycuma’nın mütevazi GENÇLERBİRLİĞİ kulübünü eline geçirip, isminin başındaki “ÇAYCUMA”yı kaldırıp, ZONGULDAK olarak değiştirerek ne yapmak istediğini söylesin. Niye böyle bir kulübe yaslanma ihtiyacı duymuş? Çaycuma’yı çok seviyorsa niye kongrede gelip Çaycumaspora başkan adayı olmamış. 
Ayrıca benim “eşek”lere saygısızlık yapmadığımı sıska-şişman farketmez, öteden beri herkes bilir. Çünkü eşek insana en faydalı hayvandır. O birkaç yıldır “bişey”olmak isterken, birilerine KODAK filmi ile fotoğraflar çektirmeyi kendine iş edinmeseydi de,benim nezdimde bir “Eşek” kadar hatırı olabilseydi. 
Atasözlerinin anlamını bilmeyecek, ya da bildiği halde anlamazlıktan gelen zata çok sevdiğim başka bir atasözü ile bitireyim.  “Ehl-i keyife keyif verir cezvenin kaynaması, sıpayı yoldan çıkarır, eşeğin oynaması” dedi.

Editör: TE Bilisim