Toplantıya:Zonguldak genelinde bulunan tüm belediyeler ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Toplantıda Sanayi ve teknoloji Bakanlığı uzmanları tarafından katılımcılara,Sanayi işbirliği projelerinin uygulanmasına ilişkin usul ve esaslar, Sanayi işbirliği projeleri,ve yeni kamu ihale yasası anlatıldı.
bilgilendirme toplantısını değerlendiren Zonguldak il Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü Ayben Özkan,”Bugünkü toplantımızín amací Sanayi ve teknoloji Bakanlığı uzman personelinin katılımıyla Sanayi işbirliği projelerine yoğunlaşmaktır. Yeni çıkan kamu ihale yasasına göre en çok önümüze çıkan 3 u maddesinde bu ihalelerde yerli malı kullanımı amaçlanmaktadır.uzmanlarımız tüm belediyeleri, sağlık sektörü, askeri sektörünü ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarını bu konularda bilgilendiriyorlar ve şu anda da soru cevap şeklinde herkesin sorularını cevaplayacak lar. Ve İnşallah yeni çıkan yasa hayırlı olacaktır.
Sanayi ve teknoloji Bakanlığı’ mızın Sanayi işbirliği projeleri daire Başkanlığı uzmanlarımız bu bilgilendirme toplantısına katıldı.katılımcılarımız da bu kamu ihale yasası ile ilgili olan tüm kamu sektörleri ve KİT temsilcileridir”dedi.

Editör: TE Bilisim