Geçtiğimiz günlerde Türkiye Emekliler Derneği Zonguldak Şubesi’nden 200 kişinin istifa ettiğini açıklayan Çetin Terzioğlu’nun açıklamasını Emekler Derneği Başkanı Hüseyin Memiş yalanladı.

Memiş, “Terzioğlu kömür yolsuzluğu yaptığı için dernekten ihraç edilmiştir. Savcılığa verseydik şu anda içerdeydi” dedi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Türkiye Emekliler Derneği Zonguldak Şubesi başkanı Hüseyin Memiş şunları söyledi; “Çetin Terzioğlu’nu biz yolsuzluktan dolayı İki arkadaşımızın dilekçesi ile ihraç ettik. İki arkadaşımızdan habersiz üç gün arayla beşer ton kömür yazmış. 10 ton kömürü de satmış. Mustafa Top isimli vatandaş, Çetin Terzioğlu tarafından mağdur edilmiştir. Bize böyle bir toplu istifa gelmedi. Vatandaş istifa ettiğinde kendisi gelip dilekçesini verecek. Çetin Terzioğlu
derneğe seçilemediği için
yalan söylüyor. Çetin Terzioğlu dürüst bir insan değil. Biz onu savcılığa verseydik şimdi içerdeydi. Savcılığa da vermedik.  Çetin Terzioğlu derneğimizi yıpratmak için yalan söylüyor. Sürekli yalanla yoğrulmuş yalanla yatıp yalan ile kalkıyor. Kendisinin tutarlı bir tarafı yoktur. Bir insanın azıcık da olsa dürüstlü olur. Ama onda dürüstlük yok.”

Editör: TE Bilisim