Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı hakkında yapmış olduğu haberlerde ortaya bir kanıt koymadan iddiaları gerçekmiş gibi yazan Tığ’a kınama cezası verilirken bu durumu haberlerleştiren Halkın Sesi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Özdemir bugün sosyal medya hesabından Pusula Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Tığ tarafından tehdit edildiğini iddia etti.
Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özdemir; ”Ali Rıza Tığ denen kişilik... Basın Konseyinin kınamasını haber yaptığımız için aracı kişiyle tehdit mesajı göndermiş... Elinden geleni ardına koyma” diyerek duruma tepki gösterdi. 
Daha önce de Bel altı ve şantaj yazılarıyla ünlü Pusula Gazetesi sahibi Ali Rıza Tığ, Elmas TV haber spikeri Bilge Albas'ı 15-16 yaşlarında çektiği ve içeriğinde müzik eşliğinde yüz mimiklerinin yer aldığı video ile "Ergin Özkul benimle ilgili haberler yapmaya devam ederse videoyu herkese yayıp haber yaparım" şeklinde tehdit ederek şantaj yapmış ve videoyu yaymıştı.
Pusula Gazetesi’ni bir silah gibi kullanan Ali Rıza Tığ daha önce de İş insanı Sami Aydın, İYİ Parti eski İl Başkanı Ragıp Bayraktar ve Karaman eski Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı’yı tehdit etmiş ve bu kişiler medyaya çıkarak kendilerinin tehdit edildiğini ve para istendiğini belirtmişti.

Editör: TE Bilisim