Zonguldak Kömürspor'un pazar günü Fatih Karagümrükspor ile oynayacağı maçın, tribün inşaatının devam ettiği Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu yerine Devrek Stadyumuna kaydırılmasına taraftartan sert tepki geldi. Daha önce maçın Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda oynanabileceği yönündeki açıklamalarının ardından alınan bu karar üzerine Devrek'e gitmeme kararı alan taraftar grupları Kemal Köksal Stadyumu'na akın edecek.

Alınan bu karara tepki gösteren Tribün liderlerinden Taner Arslantürk, sosyal medya üzerinden bir mesaj yazarak tepkisini tepkisini şu cümleler ile dile getirdi;

"Genç Zonguldaklılar Taraftar Toplulugu olarak bu hafta Zonguldakspor - Karagümrükspor maçına gitmiyoruz. Maç saatinde yapacağımız hareketlerden kimse kendini sorumlu tutmasın. Bir şehrin kaderiyle bu kadar basit oynayamazsınız. Biz aylardır bu maç için hazırlıklar yaparken takımıyla taraftarıyla bir aile olduğumuzu herkese göstermek isterken ihanetiz bir şehrin hayallerini yıkmaya yetmeyecek. Sakın Devrek halkı Devrekli abilerimiz kardeşlerimiz Son Kale Devrek Taraftar Gurubumuz yanlış anlamasın sen ben yok Zonguldakspor var." dedi.


Taner Arslantürk'ün eylemine sosyal medyadan destek yağdı. Zonguldak Kömürspor sevdalısı olan Kanat Tan, eyleme destek vererek sosyal medyadan şu mesajı yayınladı.


''Taraftar gruplarının, pazar günü maça gitmeme yerine şehir stadında etkinlik düzenleme protestosunu sonuna kadar destek oluyorum. Helal olsun siz gerçek Zonguldakspor taraftarlarına. Biz stad istemiyoruz derken, rantçı lobisi olmayan, kukla, sahipsiz, üvey evlat muamelesi gören memleket için söyledik. Stad istemiyoruz ! Pazar günü, giy formanı al bayrağını görsünler bakalım taraftarın gücünü. Allah utandırmasın'' ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilisim