Zonguldak Belediye Meclisi'nin Ekim ayı 2'nci Birleşim Toplantısı da Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan Başkanlığında gerçekleşti. 

Mecliste İmar, Plan ve Bütçe ile Trafik Komisyonlarına gönderilen  gündem maddeleri görüşüldü. Gündemin 6'ncı maddesinde mülkiyeti Ontemmuz Mahallesi Acılık Caddesi'nde haftada bir gün kurulan sosyete pazarının süresinin Başkan Alan'ın görev süresinin bitimine kadar uzatılması görüşüldü.

Sosyete Pazarıları ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporu oy çokluğu ile kabul ettiler. 

Başkan Alan, yeni bir proje hayata geçince sosyete pazarının kaldırılacağını belirterek "Hiçbir hizmet aksadığında ve ya geciktiğinde mazeretimiz olamaz. O alanda biz bir an önce, bir iş merkezi yapmak istiyoruz. Bunun için proje çizmiştik, ancak en profesyonel şekilde karar vermek için biraz titiz davranıyoruz, çok seçici davranıyoruz. Ancak bununla ilgili önümüzdeki bir,bir buçuk ay içerisinde net kararımızı vereceğiz.
Biliyorsunuz şantiyelerimizi tek bir çatı altında toplama girişimimiz var. itfaiyeyi de oradan aldıktan sonra kısa zamanda biz orayı şantiyeye çevireceğiz. O yüzden de inşallah sosyete pazarı olarak tabir edilen yer tarihte kalacak. İnşallah vatandaşımızın çok rahat hizmet alabileceği, alışveriş yapabileceği, özellikle köprü altı esnafımızın köprü altında işgalci konumundalar esnafımıza tapu alma imkanı sağlamış olacağız.2021 yılın ilk çeyreğinde hazırlıklarımızı yapıyoruz inşallah. Bu sorunda böyle çözmüş olacağız.” İfadesine yer verdi. 
Haber: Ekrem Açıkgöz

Editör: TE Bilisim