Ak Parti İl Başkanlığı binasında adaylığını açıklayan ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu yine instagram hesabına sahte bot alarak takipçi sayısını olduğundan fazla göstererek 195 bine çıkarmış yine burada da takipçilerini aldatmıştı. 
Sosyal medya üzerinden birçok vatandaşın algısı ile oynayarak kendisine bir yer çizmeye çalışan Tıskaoğlu’nun adaylığına ise parti tabanından tepkiler büyüyor. Çıkmış olduğu canlı yayınlara sosyal medya üzerinden etki ederek kendisini çok fazla kişi izliyormuş izlenimi veren Tıskaoğlu’na tepki gösteren parti tabanı; “Bu şimdiden yapmış olduğu hileli işlerle vatandaşı kandırıyor. Kendisi ile nasıl bir yol yürüyeceğiz. Milletvekili olursa hepten yandık” ifadelerini kullanıyor. 
Tıskaoğlu’nun yine lise mezunu olması da parti tabanında konuşulan diğer konular arasında yerini alıyor. Aday adayı olmak isteyen diğer adayların hepsi 4 yıllık fakülte mezunu olduğu belirtilirken, Tıskaoğlu’nun parası var diye aday gösterilmesi eğitim seviyesi daha yüksek olan diğer adaylara büyük haksızlık olarak yorumlanıyor.

Editör: TE Bilisim