Karabük Üniversitesi'nde yabancı öğrencilerle ilgili radikal karar! Karabük Üniversitesi'nde yabancı öğrencilerle ilgili radikal karar!

Birçok kişiye şantaj yaptığı iddia edilen Ali Rıza Tığ’dan çekinen okul yönetiminin de olaya sessiz kaldığı belirtiliyor.

Çalışma mesai saatlerine uymadığı iddia edilen Burçin Tığ için WhatsApp İhbar Hattımıza ihbarda bulunan vatandaşlar okul kamera kayıtlarının incelendiğinde gerçeğin gün yüzüne çıkacağını belirtti.

Burçin Tığ’ın yine daha önce Halk Eğitim Merkezi’nde çalışırken sorunlar yaşadığı ve dönemin İl Milli Eğitim Müdürü ve aynı zamanda Burçin Tığ’ın akrabası olan Harun Girgin zamanında torpille okulda memur olarak çalıştırılmaya başladığı da belirtildi.  

Burçin Girgin Tığ hakkında  Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenilirken Gazeteci Ali Rıza Tığ’ın olaya müdahil olduğu ve soruşturma sürecini engellemek adına girişimlerde bulunduğu iddia ediliyor. Zonguldak Valiliği ve Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili açıklama beklenirken soruşturmanın sonucunu merak eden vatandaşlar; ”Adalet herkese adil bir şekilde uygulanmalı. Gazeteciden korkuyorlar mı yoksa durum örtbas mı edilmek isteniyor. Konu ile ilgili kamuoyuna bir açıklama yapmaları bekleniyor. Acaba Ali Rıza Tığ konu ile ilgili bir baskı yapıyor olabilir mi?” dedi.  

Editör: TE Bilisim