Ekonomik olarak bir çok sıkıntı yaşayan ve ailesi tarafından da kabul görmediği iddia edilen Fatih Keleş’in ekonomik sıkıntılarından fırsat bulup parti ile ilgilenemediği iddia ediliyor.

Daha önce aile şirketinin işlerinde boy gösteren Fatih Keleş , ticari başarısızlığının ardından aile şirketlerinden de el çektirildiği iddia edildi. Keleş’in borçlu olduğu kişilere ailesi tarafından dışlandığı için borçlarını ödeyemediğini öne sürdüğü iddia ediliyor.
Aile bağlarını kötü gösterip borçlulardan sıyrılmaya çalışan Fatih Keleş’in geçtiğimiz aylarda bir alacaklısı tarafından darp edildiği de gelen iddialar arasında.

Aynı zamanda avukat olan Fatih Keleş borçlu olduğu kişilere ailesi tarafından dışlandığını söylese de alacaklı oldukları kişilerden ise üçüncü kişiler aracılığıyla yasa dışı tahsilat yapmaya çalışıyor.

DEVA Partisinin il başkanlığı binası haricinde teşkilatlanma adına hiçbir başarı gösteremedi Zonguldak’ta, başarısızlığın nedeni olarak taze siyasetçi Fatih Keleş gösteriliyor.

Ticaretteki başarısızlığını siyasette de devam ettiren Fatih Keleş, kendisine dermanı olmayan Zonguldak’a nasıl deva olacak yorumlarını beraberinde getiriyor.

Editör: TE Bilisim