Eve Dönüş projesi ile dikkatleri üzerine çeken AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, hedefinin milletvekili adaylığı olduğunu açıklamıştı.
Bu yönde çalışmalarını sürdüren Nejdet Tıskaoğlu reklama büyük önem veriyor.
Nejdet Tıskaoğlu, “Bazıları siyasete girmek için buraya işlerini getirdiler diyorlar. Eğer böyle birşey varsa herkes bunu yapsın. Güney Afrika da 250 yakın çalışanımız var. Kendi ülkeme oradan girdi sağlıyoruz. Hedefim var. Hedefimiz vekil olmak.” Sözleriyle aday olmak isteğini yerel ve ulusal medyada sıkça boy gösteriyor.
Reklama büyük önem veren Nejdet Tıskaoğlu çıktığı canlı yayınlarda çok izleniyorum algısı yapmak için farklı yöntemler deniyor. 
Çıktığı canlı yayınlarda anlık izleyici sayısını olduğunda çok daha fazla gösteren Tıskaoğlu’nun, bu iş için Anakara merkezli bir şirketle çalıştığı öğrenildi.
Daha önce Kanal Z’de Mustafa Emen’e konuk olan ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu’nun yayını anlık 3 bin izlenme görüntülenirken işin aslı yayın bittikten sonra ortaya çıktı. Yayının ardından alınan istatistikte, yayını sadece 350 kişinin izlediği göründü.
Karabük BRTV’nin canlı yayınına konuk olan Nejdet Tıskaoğlu, aynı algıyı tekrarladı. Anlık 2bin kişinin izlediği görülen yayında toplam izleyici sayısı 1500 kişiyi geçmedi. 
Nejdet Tıskaoğlu’nun ‘reytingim yüksek’ algısının www.instatakipci.com adresinden yapmakta mümkün. Sitede anlık 2000 canlı yayın izlenme fiyatı 264 TL olarak satışa sunuluyor. Bu hizmetin satın alınması durumunda, sosyal medya yayınına boot hesaplarla giriş yapılıp izlenme gösteriliyor. Fakat bu gerçek olmayan izleyici sayısını yayın bittiği zaman ortaya çıkabiliyor.
Bu akşam Can Radyo’nun yayınına katılan Necdet Tıskaoğlu, reytingini yüksek göstermek için yine boot hesap kullandı. Anlık izleyici sayısının 2000 olduğu yayının, bittiğinde toplamda 1300 kişi izlediği anlaşıldı.
PR yapmak için daha önce bir çok proje yapan Nejdet Tıskaoğlu’nun çıktığı yayınlarda boot hesaplarla izleyici kasması ve çok izleniyorum algısı yapması gerçek izleyiciler tarafından yadırgandı.

Editör: TE Bilisim