pagead2.googlesyndica

banner51

banner50

banner53

banner52

banner59

"OYAK GRUBU ERDEMİR’İ ALDIKTAN SONRA HİÇ YATIRIM YAPMADI"

Kara Tren’in 14 Eylül Perşembe günü yayınlanan bölümüne konuk olan AK Parti Eski İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Köse OYAK Grubu’nun ERDEMİR’i satın aldıktan sonra Ereğli’ye hiçbir şekilde yatırım yapmadığını söyledi ve şunları ifade etti

Güncel 16.09.2023, 12:28

“Gerçeği konuşalım ki, OYAK Grup ERDEMİR’i aldıktan sonra hiç yatırım yapmadı. Küçük, 14 milyon dolarlık bir yer yaptılar sonra 90 küsur milyon dolarlık bir haddehane yaptılar. Topu topu iki tane yatırım yaptılar.”

Şenol Azman ise ERDEMİR’in KOK fabrikaları yaptığını yatırımların sadece iki haddehaneden ibaret olmadığını söyledi. Ahmet Köse ise ERDEMİR’in bu yatırımları OYAK Grup’un satın almasından itibaren yapmaya başlaması gerektiğini söyledi. Şenol Azman ise ERDEMİR’in bu yatırımlar için girişimlerde bulunduğunu fakat ruhsat alamadıkları için yatırımların bu kadar geciktiğini söyledi. 

UYSAL, BİR SİYASETÇİNİN YAKINI TARAFINDAN TEHDİT EDİLDİ

Ahmet Köse ise Şenol Azman’ın sözlerine şu şekilde cevap verdi ve zamanında eski belediye başkanlarından Hüseyin Uysal’ın aynı zamanda bir siyasinin de kardeşi olan ERDEMİR’de görevli bir başmühendis tarafından tehdit edildiğini söyledi ve şunları ifade etti: 

“Belediyeden ruhsat almadığınız bir inşaatın ihalesine çıkabilir misiniz? Çıkamazsınız. Ama çıkıyorlar. Hüseyin Uysal döneminde de, şimdi zikretmeyeyim ama bir siyasetçinin ERDEMİR’de başmühendis olarak çalışan biri gitti Hüseyin Uysal’ı tehdit etti.”

Kaynak: ELMAS TV
Yorumlar (0)