Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin, İstanbul'da Ortopedik Engelliler Federasyonu Genel Kurulu ve Genel Merkez Başkanlar Kurulu toplantısına katıldı.

Şirin, Türkiye Sakatlar derneği Zonguldak Şubesi Başkanı olarak üst kurul üyesi olmam dolayısıyla Türkiye Ortopedik Engelliler Federasyonunun 14. Genel Kuruluna katılmak için pazartesi günü İstanbul'a hareket ettik. Türkiye Ortopedik Engelliler Federasyonu Genel Kurulu İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Florya Engelliler Kamp Merkezinde gerçekleşti. Genel kurula katılım çok yoğundu. Federasyonumuzun Genel kurulu pazartesi günü Konfederasyon Başkanı'nın katılımı ile 365 delegenin huzurunda gerçekleşti ve mevcut Başkanımız Cemal Merdan, tek liste ile yapılan oylama sonucu tekrar seçilmiştir. Genel Kurulumuzda Konfederasyon Başkanımızın Engellilerin sorunları noktasında çözümü için yapılan çalışmaları anlattı. Türkiye Sakatlar Derneği Genel Merkezimizin düzenlediği Başkanlar Kurulumuzu aynı tesis içinde gerçekleştirdik. Başkanlar Kurulumuza katılan tüm şube başkanlarımız çalışmalarını ve sorunlarını dile getirerek güzel bir istişare toplantısı yapıldı. Başkanlar kurulumuzda önemli kararlar alınarak önümüzdeki günlerde hayata geçirilmesi kararlaştırıldı.
Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Yönetim Kurulu olarak Federasyonumuzun Genel Kurulunun ve Derneğimizin Başkanlar Kurulu toplantısının tüm engelli camiasına hayırlı olmasını gönülden temenni ederiz" dedi.

Editör: TE Bilisim