Gülüç Belediye Başkanı  Mustafa Gökhan Demirtaş, İzmir Vali Yardımcılığı görevine atanan,  Kdz.Ereğli Eski Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’na okul yeri olarak farklı bir arsayı göstermişti. Kaymakamlık, gösterilen arsaya okul yapılmasının yüksek maliyetli olacağını kaydederek belediyeden okul için başka arsa talep etti. Otoparkı ve bahçesi dahi olmayan şehir içinde vatandaşın bağışladığı arsa Başkan Demirtaş tarafından belirlendi. Okul beldenin göbeğine yapıldı. Demirtaş bunun üzerine okul yeri ve bitişiğindeki arsayı Adakoğlu  yapılan imar değişikliği ile aldılar. 
Arsa sahibine 5 daire verilerek alınan arsa, peş peşe yapılan imar değişikliği ile inşaat izni 14 kata çıkarılarak 156 daire yapılmaya başlandı. Bekyeri mahallesindeki imar vurgunuyla yapımına başlanan 156 dairenin yapımına en az başlangıcı kadar kural tanımaz ilerliyor.
Okul olmaz diyerek imar vurgunu ile ele geçirilen arsaya devam eden inşaattın harfiyatıyla adeta çevre katliamı yaratılıyor. İnşaat harfiyatı ormana dökülmesi çevrede yaşayan vatandaşların tepkisine neden olurken, Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş'ın koruması altında olan Adakoğlu inşaat tepkilere kulak tıkıyor. Elmas TV ekipleri tarafından çevre katliamı havadan görüntülenirken, Çevre ve Şehircilik il müdürlüğünün konuyla ilgili atacağı adımlar merakla bekleniyor.

Editör: TE Bilisim