BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji doktorlarından Prof. Dr. Hüseyin Engin kırılan kolu nedeniyle 3 ay raporlu olduğu için kanser hastaları Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk ediliyor…
Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Onkoloji doktorlarından Prof. Dr. Hüseyin Engin kırılan kolu nedeniyle 3 ay raporlu olduğu için kanser hastaları sıkıntılı günler yaşamaya başladı.

İlaç olmadığı belirtilen Hastanede kemoterapi tedavisi devam etmek zorunda olan hastalar Atatürk Devlet Hastanesi'ne yönlendiriyor. Atatürk Devlet Hastanesi'nde ise yaşanan yoğunluk dikkat çekiyor. Tedavisi asla aksatılmaması gereken hastalar Atatürk Devlet Hastanesi'nde uzun kuyruklar oluştururken hastane yönetimi de vatandaşların tedavisinin aksamaması için olağanüstü çaba gösteriyor. Prof. Dr. Hüseyin Engin'in kolunun ne zaman iyileşeceği ve tedavi hastaların tedavi süreçlerinin ne zaman normale döneceği merak ediliyor. Elmas TV'ye ulaşan hasta ve hasta yakınları soruna çözüm bulunmasını isteyerek; "İlaç yok denilerek Atatürk Devlet Hastanesi'ne gönderiliyoruz. Orada da yığılmaz var. Günde 80 hasta kemoterapi alıyor" diyerek çözüm bulunmasını istediler.

Editör: TE Bilisim